Timișorean, băgat în spital după ce a fost bătut de polițiștii secției...

Timișorean, băgat în spital după ce a fost bătut de polițiștii secției 3 după metodele torţionarilor. Vezi explicaţia năucitoare a Poliţiei pentru chemarea SMURD

50
DISTRIBUIȚI

barbat batut

Cazne ca-n vremea torţionarilor comunişti – asta acuză un timişorean de 63 de ani care a ajuns pe picioarele sale la secţia 3 Poliţie şi de acolo a fost dus cu SMURD-ul direct la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judeţean Timişoara. Gavrilă Tudor a povestit, astăzi, că problemele au început, în urmă cu câteva luni, când „Ovidiu Gâţan de la secţia 3 a devenit prietenul unei fete din vecini. A început să ne ameninţe şi tot venea cu câinele prietenei la  noi în curte şi-l lăsa să omoare pisicile. Aseară, m-am întâlnit cu el şi i-am spus să nu mai bage câinele la noi în curte. A intrat după mine în curte şi m-a lovit. După câteva minute a ajuns un echipaj, colegi de-ai lui. Mi-au pus cătuşele şi au început să mă lovească. M-au dus în curte într-un loc ferit şi tot dădeau. A apărut şi o dubă albastră de jandarmi. M-au dus la secţia 3 „. În urma lui, în curte, au rămas pete mari de sânge. Un vecin, Ioan Ţigănaşu, a povestit că l-a văzut pe „ălă care e poliţist cum loveşte cu piciorul în poartă şi-l loveşte în faţă pe Gavrilă. Când a venit secţia şi jandarmii l-au băgat în spate şi tot îl loveau. M-am urcat pe o grămadă de nisip din curtea vecină să văd ce se întâmplă. Când am strigat să-l lase că-l omoară, mi-au spus să-mi văd de treabă că mă aranjează şi pe mine”.

Tudor Gavrilă a povestit că la secţia 3 a fost bătut în continuare de poliţişti. „M-au legat de calorifer şi au început să dea în mine. Era şi unul în civil şi mai mulţi în uniformă.


Mă loveau la glezne, în cap, la coaste, peste tot, cu picioarele şi un par. La un moment dat, m-au scos afară şi au continuat să mă bată. Au turnat pe mine apă să-mi revin şi au continuat să mă lovească”. Alarmate de vecini, soţia şi fiicele, care erau la lucru, au ajuns şi ele la secţia 3. „Mi-au spus că nu am voie înăuntru. De vreo trei – patru săptămâni, Ovidiu Gâţan, care lucrează la secţia 3 ne ameninţă că ne arată el. Pe mine m-a făcut prostituată. Ne-a tot spus că ne aranjează el”, a povestit soţia. După ce a fost „anchetat” mai multe ore în sediul secţiei 3, a fost chemat un echipaj SMURD care l-a transportat de urgenţă la spital pe Gavrilă, care avea ochii tumefiaţi şi numeroase vânătăi. Medicii au decis astăzi să-i facă o serie de investigaţii suplimentare pentru a stabili de ce a vomitat sânge.

Poliţia Timiş a susţinut că „poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că, pe strada Lămâiţei, un bărbat ameninţă doua persoane cu acte de violenţă. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au luat legătură cu reclamantul, un poliţist aflat în timpul liber, care le-a relatat faptul că, atât el cât şi prietena sa, au fost ameninţaţi cu acte de violenţă de un vecin al fetei. În urma verificărilor, poliţiştii l-au depistat pe G. Tudor, de 61 de ani, indicat de reclamant ca fiind persoana care le-a adus injurii şi ameninţări.  În urma audierilor, poliţiştii au stabilit că  G. Tudor i-ar fi amenintat cu acte de  violenţă pe cei doi tineri, folosindu-se de un topor şi o furcă şi, totodata, ar fi distrus poarta de acees în curtea casei fetei  cu una din unelte.Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninaţare, port ilegal de arma alba si distrugere”. În comunicat se susţine că bărbatul nu a putut fi audiat pentru că era în stare avansată de ebrietate, dar nu se spune nimic de faptul că ar fi fost agresiv. Întrebat de cum bărbatul a intrat pe picioarele sale în secţia 3 şi a ieşit pe targă dus de SMURD, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mirela Drăgicioiu, a susţinut că ” bărbatul de 61 de ani acuza afecţiuni medicale, spunea că suferă de diabet, fapt pentru care a fost chemat la faţa locului un echipaj al ambulanţei.”. Pentru că împotriva agentului au fost depuse, astăzi, două plângeri de către familia Gavrilă, Poliţia Timiş a anunţat că va face o anchetă internă. Bărbatul este decis ca, luni, să depună plângere la Parchet împotriva poliţiştilor călăi.

„.

 

50 COMENTARII

  1. Aia ce l-au lovit in fata trebuie sa fie jandarmi ca politistii stiu bine unde sa loveasca fara sa lase urme… Am urmarit si filmuletul de pe opinia timisorei cu declaratiile martorului si imagine din curtea victimei. Incredibil – huliganii deghizati in „oamenii legii” sunt inca liberi si pot face tot ce le sta in putere sa-l intimideze pe martor si sa determine victima sa renunte la acuzatiile de lovire, sechestrare de persoane si violare de domiciliu.

  2. Nu mai vorbiti prostii.asta batrin are porecla cap de porc.e un fost schimbator de valuta care insela oamenii.a intepat f multa lume din oras si se crede tare ca era gisca lu miki boxeru.a terorizat multa multa lume soarecu asta.nevasta si fetele lui sint niste prostituate ieftine.o familie de jegosi tepari si mincinosi

    • ai mare dreptate. e un prefacator, un gunoi de om la fel si familia lui. niste hoti imputiti care numai prin furat si inselatorie au trait. acuma mai are si obrazul sa se dea victima . este o alta actorie de a lui, un tipic scenariu gunoaielor ca el. sper sa ajunga pana acolo sa isi dea foc. ar face o mare favoare orasului si a sutelor de oameni inselati si amenintati dea lungul timpului. ”gavrila !! inainte de a-ti da foc tie, dai foc si familiei tale, jegule ” !!!

    • NICU ai dreptate la tot ce sppui celor care au comentat asupra infectului acetui SOBOLAN DE TUDOR , multe tepe si inselaciuni a facut si eu as vr sa ma prezint pt o declaratie asupra lui si acestei famili jegoase , cinste acelor care ia aplicat aceasta corectie inca nu ia dat bine , acei vecin care locuiesc in fata casei sant terorizati de FAMILIA ACEASTA UINFECTATA SI DE PERSOANELE CIUDATE CE INTRAU IN ACEL SPATIU L;OKATIV poate sa faca la CEDO pana ii vine acru si ue ma voi alatura organleor in drept pt ai sprijini cu acte doveditoare, daca a acumulat acea hepatita PANA LA ANUL II CANTA POPA MIRCE DIN FRAIDORF LA CAP , AR TREBUI ORGANELE IN DREPT SESIZATE PT ACEL SPATIU LOKATIV CARE LA INSELAT PE ACEL OM NEVINOVAT SI LA BAGAT IN INCHISOARE, CA SA SI REVENDICE SPATIUL VOI MAI REVENI CU AMANUNTE

  3. dle Bota , va stiu impartial….ia verificati cine este acest Gavrila care terorizeaza toata zona cu cainii lui rotvaileri ,si scandalurile pe care le face … mai are dosare de ultraj si violare de domiciliu , dar veciinilor le este mila de el si si-au retras reclamatiile…Se ia de toata lumea , si-l gasiti la bega in spate unde insela oamenii la schimbul valutar , ori le cere bani ca sa-i lase sa-si parcheze masinile , iar daca nu i se plateste , ai ameninta. Nu a lucrat in viata lui

  4. Am fost acolo si am vazut ce s-a intamplat!!!Mosul asta infect mirosea a alcool ingrozitor si era cu toporul in mijlocul strazii!!! dadea cu toporul intr-o poarta,probabil a celor doi! apoi a facut schimb cu o furca! apoi cand a auzit sirenele masinii de politie a incercat sa se inchida in curte,iar baiatul ala de care se tot zice ca a facut una si alta a incercat sa il tina si el se tot smucea! a ajuns masina de politie si el facea figuri ca nu vroia sa le dea buletinul politistilor si facea pe durul omul de nimic ca sa i se puna catusele si cand au vrut sa le puna a inceput sa urle ca un nebun „ma omoara ma omoara!!” si au venit jandarmii care au reusit sa il imobilizeze si l-au Bagat iN duba!!! ce tot atata se dau lovite jegurrile astea de oameni????

    • „ce tot atata se dau lovite jegurrile astea de oameni????”
      vanataile sunt pentru ca se da lovit sau pentru ca a fost lovit?

    • Alin, sunt de acord cu tine. Individul asta e de o violenta iesita din comun. Eu si tatal meu am fost atacati cu pietre in plina strada de el si de tipul asta supra-ponderal. Avem certificate medico-legale sa dovedeasca asta. Asta dupa ce a dat ordin rotweillerului sau sa il atace pe fratele meu.
      Aflu acum din comenturi ca i se zice ‘cap de porc’ si ca celalat ar fi ‘Miki Boxeru’ ambi interlopi, si incep sa inteleg de ce nici unul din martorii de fata nu au fost de acord sa depuna marturie.

      Alin, daca ai fost martor la scena asta, tot ce pot sa iti recomand e sa suni la sectia 3 si sa anunti ca esti martor si ai vazut scena. E cel putin datoria ta morala…. ca de plans ne plangem toti dar ne bagam coada intre picioare cand e vorba sa luam atitudine.

      Nu sunt de acord ca politia sa foloseasca forta, dar pur si simplu cu indivizi de genul asta nu se poate altfel… se inchid in casa si politia nu are ce-i face pentru ca nu se prezinta la audieri.

  5. pana sa apara duba cu 7-8jandarmi barbatul ala nu avea nimic la fata,pt ca l-am vazut cand a intrat la el in curte , iar dupa ce a iesit incatusat era plin de sange pe fata!!!cum poate sa minta in halul asta omul ala???oare nu se gandeste ca e cineva acolo sus? si omu asta sta prin spate pe la Bega la cersit cred!!ca nu ii mai merge treaba cu schimbatul banilor falsi!!Asta cred ca incearca sa se agate de oameni cu ceva ca sa traiasca de pe spatele lor!

  6. Jegosul asta de bot de porc ma inselat la schimb valutar cu 800 dolari.iam facut plingere si la scapat politistul ala muxxx de GANCIOV ca ala lua spaga de la toti schimbatorii sa nu ii lege cind era la inselaciuni.

  7. Omul asta numa tepe a dat la viata lui!! F bine i-au facut! Asta incearca sa se agate de oameni sa ii atate ca sa ceara bani dupaia sa aiba din ce sa traiasca, el si moliile alea doua: ficasa si nevastasa!!!ca nu mai merge cu schimbatul banilor falsi si sunt vai si amar

  8. Intodeauna cind auziti ca cineva a luat bataie sa va puneti intrebarea ” Oare a luat bataie degeaba?”…..asa sa faceti de ficare data pt ca v-ati obisnuit sa ii criticati pe cei care lovesc….

  9. nu conteaza ce e sau a fost conteaza ca la sectia 3 se intampla multe la care nici nu va puteti imagina .. mult mai simplu var fi sa va uitati la un film horror decat sa vedeti ce se intampla acolo . cunosc persoane ce a trecut prin asa ceva la sectia 3. deci toti de acolo sunt niste jegosi care daca au uniforma crede ca sunt buni dar defapt sunt cei mai penibili oameni. un om sau un infractor nu trebe batut de politie. nu cred ca este lege ca un infractor sau fost infractor trebe batut de politie.as fi curios de legea asta.asa suntem noi romani -POLITIE=mita+bataie…guvern=hoti+talhari.si noi picam cu curu in p.. ca doar e politai nu ai vrea sa se auda la stiri (politai =violare de domiciliu+tentativa de omor si etc) da urat la lume si lsa UE

  10. Bai nicule in locul familiei omului ti as face plangere penala..dragos nu mai lasa intrarea libera pt comenturi tuturor militienilor care l au batut pe om.ce legatura are familia omului cu faptul ca niste animale de politisti si jandarmi au primit astfel de educatie de la mamele lor..care bineinteles nu sunt prostituate..

  11. nicule eu cred ca tu esti politist jegos ,el a fost valutist si poate a intepat oameni dar fetele lui sant foarte de treaba,te-ai bagat tu in seama sa comentezi gabor prostituat.

  12. cred ca daca ar intra presa acum in sectia 3 i ar vedea pe toti politistii batausi postand de pe calculatoarele politiei commenturi.ba ca omul e cap de porc ,ba ca nev sta e curva ba ca …bla bla…de asta l ati batut mai animalelor????.bai astia..la voi se intampla multe sub nasul vostru si nu prea vedeti.asa si cu romica ala cu spalatoria. E la 100 m de voi…si nu l ati vazut pana nu a iesit balamuc.. in presa.vai de tara asta…hai sa vedem parchetul la lucru acum…

  13. sunt convins ca batranul asta de 61 de ani!!!!! e un mare interlop si bataus,si necesita neaparat interventia a 7-8 oameni ai legii pentru al putea imobiliza…:))) si al rupe cu bataia….din pacate asta ii tara in care traim si gasim printre noi doar pizxx si bulangi de gabori facuti peste noapte

  14. Daca pe omul asta il numiti cap de porc pe politist il poate chema cap de prost.pe toti politistii care l au batut ii poate chema capete de prosti iar dupa ce sunt prosti mai si claxoneza pe aici..pe net.jandarmilor saracii de ei n ai ce sa le ceri. Ei sunt angajati sa bata.nu stiu altceva.dar nici pe ei si nici pe uniii de la sectia 3 nu i vad bine.nicule apropo ai dormit bine azi noapte?vezi ca incep cosmarurile

  15. Ce baga militienii si jandarmii la comenturi la greu…Exista un martor ce in mod sigur o sa fie intimidat de cei ce l-au batut pe cetateanul de 61 de ani . Nu-l cunosc personal pe cel sechestrat de politisti in sectie si in propria casa dar nimic nu justifica comportamentul vostru

  16. Bai oameni buni ce cauta ala cu topor si furca in strada sa faca el legea?dc nu a purtat o discutie civilizata?pt ca atata il duce capul ala de incult!!! El facea pe smecherul si tot el acuza???astia 3 sunt parventi, din scandaluri traiesc! Pe cata lume nu a inselat cu spatiul ala din curte pe care il detine!!!

  17. La puscarie cu politaii astia infractori. ei sunt mai josnici decat toti cetatenii. Nu stiti nimic decat sa bateti, primitivilor. il imobilizezi, fraiere, si-i aplici legea, nu ii bati ca un animal ce esti si ce sunteti. afara cu voi din politie si jandarmerie. Adio salarii grase si indemnizatii pentru hrana si imbracaminte. Adio pensii speciale din banii prostilor. La popa sapca cu voi politailor!

  18. Bota si toti ceilalti care comentati aiurea, oare voi ce ati fi facut daca il vedeati pe un mos beat mort ca vine spre voi cu un topor si si o furca ? Atinfi stat sa va loveasca nu?:)))) hai sa fim seriosi…o avea el 60 de ani dar beat si cu un topor in mana nu cred ca mai era el inofensiv!! Si tocmai el….

  19. Ok.Sa presupunem ca tipul e un mare golan,interlop,smecher..A tras in piept o mie de batrani,care isi schimbau sutele de euro in spate la Bega.Daca toate aceste lucruri sunt adevarate sunt perfect de acord ca trebuie anchetat si sa faca puscarie,fara doar si poate! Dar dupa o gandire rationala ,ce legatura au toate aceste lucruri cu faptul ca a fost batut in sectia 3 de politie?? Ce? Si daca i-ar fi amenintat cu toporul pe politistul in civil,care-i problema? Intr-o tara normala,trebuia sa vina politia ,sa-l ridice de acasa si se cuvenea inceperea unei anchete.In niciun caz golanii de la sectia 3 nu au absolut niciun drept sa-i aplice nici macar o lovitura presupusului tepuitor,agresor sau ce mai vreti voi.Personal,sectia 3 de politie nu mai imi ofera nicio siguranta…Felicitari Cristi pentru mediatizarea cazului! La puscarie cu „oamenii legii”

  20. culmea ce de martori, victime si inselati de omul asta s-au gasit peste noapte, cat de penibili sunteti !!!! tarfele ordinare din sectia 3 sunt victimele pina la urma ! bah jegosilor voi chiar va credeti mai presus decat toti muritorii ?????

  21. cei care comentati aiurea…uitati-va putin ce limbaj folositi! :))))) omu asta e un interlop trecut , care inca se mai crede tare si mare!!! dar cand incolo e vai de capul lui :))) sta prin spate pe la bega la cersit sa isi plateasca chiria :)))) ca de altceva nu e bun!! cat despre sotia si fata lui , (pt cel ce spunea mai sus ca sunt extraordinare) : atat iti trebuie sa ajungi in gura lor ,ca te fac ca la usa cortului!atat de „faine ” sunt!! se observa cultura si buna crestere!

  22. La pușcărie cu milițienii astia care se cred pe Mosia masii ,ei fiind insa plătiți din banii noștri.poatese face un control intern si la poliția ( Militia) din Timișoara asa cum s-a facut la Cluj si sa il demita si pe șeful lor de la IJP Timiș .

  23. Legile sunt foarte clare si trebuie aplicate!
    intr-un stat civilizat in 2013 nimeni nu are voie sa aduca pe cineva in acest hal, Iindiferent de circumstante. cu atat mai mult fortele de ordine care au atributii dar si responsabilitati.

    chiar in situatia in care individul era inarmat si se opunea arestarii, exista limite foarte clare in care forta poate fi folosita. nu exista nici o scuza pentru asa ceva, indiferent de vinovatia persoanei. cei care au facut asa ceva nu sunt politisti sau jandarmi, ci niste batausi de joasa speta care intr-o tara civilizata ar trebui sa raspunda disciplinar si penal pentru un asemenea comportament! tot asa cum victima, daca se dovedeste ca a incalcat legea inainte de a fi batuta, trebuie sa raspunda pentru faptele sale.

    faptul ca sistemul nu functioneaza e in parte si vina fiecaruia dintre noi, care ne pretam la asemenea argumente chiar si on line…

  24. oricite nenorociri a facut jegosul ala de tepar,nu violenta este raspunsul..daca erea bagat la puscarie de ofiterii care l-au tinut in brate pina acum,altfel avea si el respect..dar toata viata lui a spaguit sa isi faca nenorocirile(sunt familii ramase pe drumuri din cauza lui)..repet,nu violenta este raspunsul…si nu va ma kk pe voi,oricine ati fi,gaborii sunt rezultatul societatii noastre,tot dintre noi vin..cind o sa fie si poporul asta civilizat si cu bun simt,atunci o sa avem si gabori civilizati..dar la poporul asta de manelisti,ce bugetari vreti???americani??englezi??hai sictir,ne meritam unii pe altii!!!!!!!

  25. Vedeti ce simplu se poate intoxica opinia publica prin niste comentarii finute postate de politistii ce l-au batut pe respectivul. Din start lumea ia de bune toate „informatiile” zecilor de pretinsi „martori” E foarte periculos sa traiesti intr-un oras in care un politist se poate razbuna pe oricine, iar institutiile ce se ocupa de ordinea publica ii vin chiar in sprijin.

  26. DOMNUL NICU BOIA SEFUL DE LA SECTIA 3 CARE IA MITA SI SPAGA,la sectia 3 toata lumea isi face legea cum vrea,jandarmi sunt obisnuiti sa zica ca vad topoare la lume in mana ca iau spaga buna,toata SECTIA 3 E CORUPTA SI NIMENI NU FACE NIMIC,de ce nul ancheteaza cineva si pe NICU BOIA.saraci de voi ati fost amenintati cu toporul si vati gandit sa va faceti legea singuri.

  27. Dragos,pe bune,ar trebui sa iei serviciile la rind…daca postezi orice despre te miri ce serviciu din Politie,imediat intra cei ce nu au curajul sa vorbeasca altfel…ca saracii nu prind functii,se stie ca doar daca esti cu adunatul,ajungi undeva si ceva…cea mai buna metoda!!

  28. Ba penibililor.cap de porc era renumit ca tepar la schimbul valutar.ce il tot plingeti atit ca asta a facut sute de mii din tepe.a inselat pe toata lumea cu vila aia a lui si nu sta in chirie ci are apartament vizavi de vila.ce va bagati toti prostii sa comentati ce nu stiti

  29. Omu are bani dar e zgircit din ala penal nu l mai plingeti.si cand era la furat pe dincolo cu miki boxeru dupa ce furau si faceau partile toti mergeau sa manince la restaurant si cap de porc mergea sa cerseasca mincare dupa colt cu 10 mii de marci in buzunar jegosul dracului

  30. Si il plinge lumea pe jegos???????ba papagalilor la cite tepe a tras ii rupeau oamenii si mainile si picioarele dar in 5 min aparea miki boxerul cu valer etc.si cind era dincolo muixx de nevastasa se prostitua.toata lumea stie toate astea.cine scrie comenturi pentru el?jegoasa de nevastasa si prostituata de ficasa

  31. Ehehe….A venit rindul sectiei 3…..Care patroneaza pietele Flavia, Aurora, C Sagului (pe unde vin multe din yugoslavia 😉 Marble, Ronson, etc . Miltienii de acolo au de la Audi A3, Passat de 2008, BMW X5,toti bine hraniti si cu smartfoane…eeeeeee sa le vina rindul !

  32. „Stimabile” politist/jandarm Nicu, nu doresti tu sa renunti la functia in slujba statului roman si sa-ti rezolvi problemele cu acest cetatean din calitate de simplu om? Sunteti la fel de periculosi pentru societate la fel ca infractorii care ar trebui sa-i prindeti.

  33. personal nu ma intereseaza cine e victima si cine agresorii, nu are nici o relevanta.
    conteaza un singur lucru – bataia e ilegala si inacceptabila. si e si mai grava cand e aplicata de reprezentantii statului, exact cei care trebuie sa aplice legile si sa mentina ordinea. nici un om civilizat nu ar trebui o secunda sa accepte asa ceva!

    • Ai uitat de legitima aparare…cap fe porc nu era usa de biserica….familis cred ca stie sa scoata maximum din chestia asta.

    • legitima aparare se exercita in anumite limite si nu include razbunarea asupra agresorului initial/victimei cum pare sa fie aici cazul.
      e foarte periculos sa acceptam ca respectivul o merita. cine stabileste cine merita si cine nu? niste politisti in strada? daca acceptam, data viitoare oricare dintre noi poate sa le para unor politisti ca merita batut…

  34. ce vorbiti maaa , eu daca eram in locul politistului ai bagam furca in gatt mortii mami luiii
    pai daca apuca sa ai daie cu toporu in cap si al omora ce iesia , pai sal anchetam sa vedem daca a avut discernamat si nu stiu ce
    voi nu sunteti normali oameni buni , vorbiti fara sa va ganditi ce spuneti

  35. Auziti domnule Ovidiu Gâțan, dvs. din functia de politist petreceti timpul cu un domn care este urmarti general, Paul Cosmin( facebook), faceti chefuri cu prostituate si petreceri private cu acest urmarit general. De unde aveti aceasta masina, si de unde luati mita?

  36. chiar daca a facut scandal,sau inselaciuni si orice ilegalitati trebuie sa raspunda penal sau contraventional in fata legii si nicidecum batut de politisti,daca a replicat violent si sunt dovezi clare conform legislatiei poate fi judecat pentru ultraj iar acesti politisti de la sectia 3 ar trebui acuzati de abuz in serviciu,iar acest lucru trebuie facut imediat deoarece nu este singura persoana care isi ia bataie in sediul sectiei 3,cu ceva luni in urma un prieten de-al meu s-a dus de a reclamat o infractiune savarsita de un smecher al timisoarei,in relatii cu acesti domni politisti A reusit sa le demonstreze acestora infractiunea comisa de acel smecher dar in loc sa ii intocmeasca acestuia referat pentru fapta comisa i s-au aplicat cateva lovituri de baston peste spate,prietenului meu .prietenul meu scotandu-si in aceeasi zi si certificat medico-legal In acel caz ca si la acesta in discutie revine problema de ce oamenii legii pe care pana la urma toti contribuim pentru ca ei sa fie platiti de catre statul roman sa aplice legea si numai legea,se cred stapani peste timisoara uitand sa respecte atributiile postului pentru care sunt platiti.
    Sa luam cu toti masuri pentru ca acestia sa ne respecte pe toti locuitorii timisoarei indiferent de functia pe care o detinem !

  37. Acest OVIDIU GATAN e un vagabond care a mai avut de a face cu legea , a comis multe scandaluri,batai inainte sa fie politist, nenorocitul isi parcheaza masina luxoasa (de unde bani ? ) peste tot ,in locuri nepermise ca sa sfideze pe toata lumea , se crede mare smecher.Nu stiu cum un nemernic ca OVIDIU GATAN a ajuns politist .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.