Timişoreanul Geo Da Silva cucereşte cluburile sârbeşti GALERIE FOTO

Timişoreanul Geo Da Silva cucereşte cluburile sârbeşti GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-154426119">

diamond2

Succesul internaţional de care se bucură timişoreanul Geo Da Silva, l-a făcut pe creatorul hitului Booma Yee extrem de popular în diverse ţări, inclusiv la vecinii noştri sârbi, unde piesa cu pricina a ajuns până pe prima poziţie a topului Radio TDi, unul din cele mai cunoscute radiouri din ţara vecină.

Graţie single-urilor de succes „Like A Truck“, „Hey Mr Dj Get Up“ şi „Booma Yee“, muzicianul timişorean care recent a mixat în faţa a 20.000 de spanioli, are parte de tot mai multe invitaţii de a susţine show-uri în Serbia şi nu numai. După ce Booma Yee a ajuns pe prima poziţie a Radio Tdi, timişoreanul care recent a făcut un spectacol deosebit în Diamond Club din Nis, a fost invitat să susţină un turneu în Serbia, alături de alţi DJ cunoscuţi din ţara vecină. „Echipa radioului Tdi m-a invitat să particip la un turneu în întreaga Serbie alături de  Dj Kizami, Dj Spanac şi celebrul DR.Love. Am discutat şi despre o colaborare viitoare cu artişti sârbi, aceasta urmând să se materializeze în viitorul apropiat“, ne-a declarat Geo Da Silva.  Şi totuşi, care e misterul succesului lui Geo Da Silva? „Nu ştiu eu prea multe cuvinte în spaniolă şi în sârbeşte am învăţat să zic zdravo. Dar nu e nevoie să ştiu cuvinte prea multe, căci  distracţia e una singură, oriune. E o limbă internaţională a distracţiei, trebuie s-o simţi la faţa locului“, spune acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.