Tineri designeri români se întâlnesc pe o singură scenă la o Gală...

Tineri designeri români se întâlnesc pe o singură scenă la o Gală de Excepție

0
DISTRIBUIȚI

fashion1

Amatorii de fashion sunt invitaţi în acest weekend la Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul României, care va include o Gală de Excepţie, ce va aşeza la loc de cinste realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar.

Manifestarea debutează vineri, 4 octombrie, de la ora 17.00, la Filarmonica de Stat din Arad, care va găzdui o elegantă expoziţie de fotografie, cu intrarea liberă.


Sâmbătă, 5 octombrie, Sala Mare a Filarmonicii Arad va fi împodobită cu tinereţe, culoare şi creativitate, de operele de artă ale tinerilor designeri din partea de Vest a României. Evenimentul va culmina cu o Gală de Excepţie, care va aşeza la loc de cinste realizările tinerilor din domeniul designului vestimentar. Evenimentul va începe de la ora 19.00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei. Biletele vor putea fi achiziţionate la intrarea la eveniment. O mare parte din încasari vor ajuta o cauză umanitară, a micuţei Rusti Ana Maria, în vârstă de 2 ani, care are grave probleme de sănătate. După terminarea evenimentului, toţi participanţii, invitaţii, spectatorii și modelele Festivalului sunt asteptati să sărbătorească reușita evenimentului, în Clubul LaMouche Society Club. Proiectul este organizat de Asociaţia Angels Organization, este susținut de Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Filarmonica de Stat Arad, şi este un eveniment cu scop caritabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.