Trei răniţi după ce un camion a proiectat un Opel pe câmp...

Trei răniţi după ce un camion a proiectat un Opel pe câmp VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

accident masina camp

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară pe DN 6 între localităţile Ghiroda şi Remetea Mare. Un camion înmatriculat în Argeş a lovit din spate un Opel înregistrat în Caraş Severin, în care erau treipersoane, acroşându-l cu partea dreaptă.


Opelul a fost aruncat pe câmpul din apropiere, maşina zburând câţiva metri. Şoferul şi cei doi pasageri au fost transportaţi de ambulanţe la spital.  „Am avut un autoturism pe banda unu în faţa mea. După ce a trecut autoturismul, m-am trezit cu un turism pe banda unu care nu avea avarii, nu era iluminat. Când l-am văzut, am luat total stânga şi l-am lovit cu partea dreaptă.  După acroşare, maşina a sărit în şanţ”, a susţinut şoferul camionului. Poliţiştii de la Rutieră sosiţi la faţa locului l-au găsit vinovat pe argeşean pentru că nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit din spate Opelul aflat în trafic.

1 COMENTARIU

  1. citat: De retinut! Pe partea carosabila a drumurilor naţional europene şi pe autostrăzi este interzisa oprirea voluntara! (deci şi stationarea). Este obligatorie folosirea luminilor de intilnire şi pe timpul zilei de catre cei care circula pe autostrăzi, drumuri expres sau naţional-europene!

    deci opelul era oprit? daca avea pana, de ce nu avea avaria pusa si triunghiul pus la distanta in spate?

    oricit am arunca cu pietre in soferii de camion, nu este o idee foarte buna sa iti propui sa fi un obstacol in stationare sau miscare cu viteza redusa in calea unui camion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.