Ultimele detalii despre starea în care se află Michi de la Șuie...

Ultimele detalii despre starea în care se află Michi de la Șuie Paparude, după infarctul suferit la concert UPDATE 1 Vestea bună care a venit odată cu mutarea la spitalul judeţean

0
DISTRIBUIȚI
michi suie paparude 02_resize
Michi de la Şuie Paparude, transportat la Spitalul Judeţean Timişoara Foto Adrian Pîclişan

Medicii timișoreni monitorizează în aceste zile starea unui pacient foarte mediatizat ieri, Michi sau Mihai Câmpineanu din formația Șuie Paparude. Binecunoscutul muzician a fost internat la spital după concertul pe care trupa l-a susţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică la halele Fructus în cadrul evenimentului ReFresh TM.


El a făcut infarct, iar de ieri se află în comă profundă, de gradul III. Directorul medical al Institutului de Cardiologie de la Pădurea Verde. Constantin Luca, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, că starea lui Michi este acum stabilă. „Este tot în comă de gradul III, dar din punct de vedere cardiac totul este în rgulă. În cursul zilei de astăzi va fi transferat la Spitalul Județean pentru investigații, inclusiv neurologice”, a spus Luca. Mihai Câmpineanu a fost operat ieri, montându-i-se două stenturi la plămân.

Conform martorilor oculari, muzicianul a leşinat la scurt timp după ce a coborât de pe scenă, sâmbătă noaptea. Un echipaj SMURD l-a transportat pe Mihai Câmpineanu la Spitalul Municipal Timisoara, unde doctorii de la urgenţe s-au chinuit să îl resusciteze. Potrivit acestora, Michi de la Suie Paparude a suferit un infarct. În cursul dimineţii de duminică, “Michi” a fost transferat de la Clinicile Noi la Institutul de Boli Cardio Vasculare.

UPDATE 1 Michi a fost transferat în urmă cu puțin timp de la Spitalul de Boli Cardiovasculare la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara. Aici va rămâne internat, având în vedere că are probleme neurologice. El este acum intubat, iar singura veste bună legată de starea sa este că a ieșit din coma de gradul III și se află acum în comă indusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.