Un băiat de 16 ani a fost ucis cu cuțitul de mama...

Un băiat de 16 ani a fost ucis cu cuțitul de mama sa, în timp ce încerca să aplaneze o ceartă între părinți

0
DISTRIBUIȚI

cutit sange

Un adolescent în vârstă de 16 ani care încerca să aplaneze un conflict între părinţii săi a murit după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de către mamă.


Incidentul a avut loc aseară, într-o locuinţă din Paşcani, unde un băiat de 16 ani a intervenit într-un conflict izbucnit între părinţii săi, care erau băuţi, potrivit Mediafax.

Femeia a sărit cu un cuţit asupra bărbatului, moment în care băiatul a încercat să îşi apere tatăl şi a fost înjunghiat în zona inimii. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze, fără rezultat însă. Părinţii băiatului au sunat la 112, spunând că adolescentul a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă, însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că acesta fusese înjunghiat de mama lui.

Femeia, care este acuzată de ucidere din culpă, a fost reţinută, aseară, iar astăzi este audiată din nou de către procurorii ieşeni. Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii, iar scandalurile dintre ei erau frecvente, femeia ameninţându-l de mai multe ori pe bărbat că îl va ucide, spun poliţiştii. Femeia lucrează la serele de la marginea Paşcaniului, iar soţul său este angajat al fiemei de salubrizare din oraş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.