Un medic de la maternitate, reținut după ce a cerut șpagă pentru...

Un medic de la maternitate, reținut după ce a cerut șpagă pentru cezariană. Cât a vrut de la pacientă

1
DISTRIBUIȚI

stethoscope-backgrounds-wallpapers

Un medic de la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad a fost reţinut, în urma unei descinderi care a avut loc noaptea trecută la spital, medicul fiind reclamat de o pacientă că i-a cerut o mie de lei pentru o operaţie de cezariană, potrivit Mediafax.


Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat, astăzi, că descinderea la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a SCJU Arad a avut loc în urma unei reclamaţii depuse de către o pacientă care avea nevoie de o operaţie de cezariană, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

Conform procurorului, în acest caz cezariana era opţiunea recomandată pentru a nu fi periclitată viaţa pacientei şi a copilului, iar operaţia trebuia făcută gratuit în spital. La acţiune au participat procurori şi ofiţeri DGA, care au verificat inclusiv autoturismul medicului, parcat în curtea spitalului. Intervenţia anchetatorilor a avut loc după operaţia de cezariană, care a durat trei ore, şi după ce pacienta i-ar fi plătit medicului suma pretinsă. În urma cercetărilor, procurorii au decis reţinerea medicului, care este audiat şi ar putea fi propus judecătorilor pentru arestare preventivă pentru luare de mită.

 

1 COMENTARIU

  1. operatia a reusit, doctorul a ajuns la inchisoare…

    pe vremuri fiecare spital avea un doctor la care erau pasati pacientii care nu dadeau spaga…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.