Un nou miracol imobiliar la Timișoara – femeie caz social, proprietar de...

Un nou miracol imobiliar la Timișoara – femeie caz social, proprietar de cinematograf

3
DISTRIBUIȚI

cinema studio timisoara

Este caz social, dar are în proprietate un cinematograf  al RADEF primit în instanţă.


 Un nou episod din serialul “miracole imobiliare la Timişoara” a fost prezentat astăzi de către viceprimarul Traian Stoia.  Acesta a povestit că o locuitoare din zona strada Polonă, blocuri în care stau doar cazuri sociale, a creditat RADEF cu suma de 200.000 de euro şi cu alţi 900.000 de lei.  Având în vedere că femeia nu a primit banii înapoi, aceasta s-a adresat instanţei  şi astfel în anul 2012 a ajuns proprietară a cinematografului Studio.  Stoia a comentat că are o mică reţinere vizavi de posibilităţile financiare ale femeii şi că nu înţelege prea bine cum femeia a putut primi cinematograful  din centru care valorează mult mai mult.  Problema vicelui  este că în conformitate cu legea cinematografele trebuiau să fie predate către primărie  însă acest lucru nu a fost posbil din cauză că RADEF nu are consiliu de administraţie. Totuşi prin ceva miracol, spune Stoia, în lipsa acestui consiliu s-a predat cinematograful Studio către proprietara din strada Polonă.

3 COMENTARII

  1. ceva e putred, de ce avea nevoie radef de bani din moment ce nu (prea mai) are cinematografe? pt instalatia dolby de sunet de la timis? de ce nu a luat de la banca?

  2. Sa justifice femeia avera…pusa la detectorul de minciuni si aflam cine se afla in spatele ei! Bagati in puscarie pe viata.! DNA voi pe ce lume traiti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.