Viitorii olimpici la Matematică sunt pregătiţi încă din şcoala primară, la Timişoara

Viitorii olimpici la Matematică sunt pregătiţi încă din şcoala primară, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

profesor_tabla

Cei mai buni elevi la Matematică din judeţul Timiş primesc lecţii ca să obţină rezultate remarcabile încă din clasa a IV-a. Colegiul Naţional “C. D. Loga” din Timişoara selectează elevii pasionaţi de această disciplină în cadrul proiectului devenit deja tradiţional “TMMATE JUNIOR” ce se desfăşoară la Centrul de excelenţă din interiorul şcolii.


“Elevii selectaţi constituie nucleul posibililor elevi ai liceului nostru în clasa a V-a în anul şcolar următor. Acest proiect îşi propune să selecteze elevii din clasele a IV-a, capabili de performanţă la disciplina Matematică, să dezvolte un sistem de pregătire performant în cadrul centrelor de excelenţă şi să le ofere oportunitatea participării la competiţii matematice de înalt nivel”, spune Mariea Ştefan, directorul Colegiului Naţional “C. D. Loga”.

Elevii vor fi selectaţi după ce vor susţine câteva probe, iar apoi vor fi pregătiţi în centrul de excelenţă pentru a putea participa la concursuri de Matematică. Şcolile care doresc să participle la concursul de selecţie pot trimite un tabel cu elevii aleşi între 1 şi 15 noiembrie la adresele de e-mail cdloga@loga.ro sau gizi_fuioaga@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.