Adolescent de 14 ani, prins de radar! Ce viteză avea tânărul care...

Adolescent de 14 ani, prins de radar! Ce viteză avea tânărul care a fost lăsat de tatăl său la volan

0
DISTRIBUIȚI

radar1

Un adolescent de 14 ani a fost suprins aseară de un radar al poliției rutiere în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zarandului, unde iar tătăl lui se afla pe scaunul din drepta.


Potrivit polițiștilor hunedoreni, tânărul din Deva mergea cu 90 de kilometri la oră, într-o zonă în care limita este de 50.

„Minorul a fost înregistrat de aparatul radar conducând autoturismul cu viteza de 90 kilometri la oră pe raza municipiului  Deva, pe un sector de drum limitat la 50 de kilometri la oră, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Minorul era însoţit de tatăl său,  în vârstă de 42 de ani, pasager pe locul din  dreapta faţă. Poliţiştii au stabilit că autovehiculul i-a fost încredinţat minorului chiar de către tatăl său, deşi acesta cunoştea faptul că acesta nu posedă permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan  Niţu.

Potrivit acestuia, pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi a infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Foto: realitatea.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.