Alegeri în PDL Timiș: de ce s-a retras brusc primarul din Sânnicolau...

Alegeri în PDL Timiș: de ce s-a retras brusc primarul din Sânnicolau Mare din cursa pentru un post de prim vicepreședinte

3
DISTRIBUIȚI
candidaturi in pdl07_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, şi-a retras canidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Timiş. Anunţat la microfon pentru a-şi ţine discursul Groza a era ieşit din sală.


Membrii, în funte cu Constantin Ostaficiuc, au decis să îl aştepte. Ajuns pe scenă, pedelistul a spus că este deranjat de faptul că nu a putut să îşi aducă mai mulţi susţinători şi că nu este just ca întâlnirea să aibă loc doar în faţa a 300 de membri. Mai mult, Groza a spus că este nemulţmit şi de faptul că mai mulţi membri care nu au adus niciun beneficiu partidului candidează pentru funcţia de preşedinte executiv. “Sunt mâhnit de câteva probleme legate de organizare care puteau fi depăşite. Contează mai puţin cine câtigă sau cine pierde, contează ca acest partid să meargă mai departe. Eu voi rămâne, decizia mea este să mă retrag din cursă”, a spus Groza. Acesta a părăsit scena nu înainte de a promite că va rămâne mereu un pedelist convins. Ajuns la microfon, Ostaficiuc a ţinut un discurs despre unitatea partidului şi a spus că PDL doreşte crearea unui al treilea post de prim-vicepreşedinte. Elegant, Groza a declinat oferta. Ostaficiuc, însă i-a dat timp de gândire până la următoarea şedinţă.

3 COMENTARII

  1. Oare ce era daca venea fiecare candidat cu 500 de sustinatori sa voteze ? De ce nu a spus d-nul Groza ca D-nul Ostaficiuc a facut doar o propunere in BPJ-ul trecut si i-a cerut lui Groza sa vina cu propunerile lui pentru a fi votate ?unde sa fie trecute persoanele pe care le doreste. De ce se spun doar jumatati de cuvantari ? Asa nu se poate conduce un partid,daca asta tinteste Groza.De ce nu a stat in sala cum au stat toti?sau altii vin doar sa manance ce este adus la catering?Au fost de toate pentru toti,ce a lipsit? mintea unora si nesimtirea .Sper ca si-a dat seama Groza de la aceasta sedinta ca nu este dorit de cei mai multi pe lista ca si candidat,cum te pui tu sa candidezi contra la Alin cand tu stii cate a facut Alin pentru tine ca primar si apoi ca persoana. Uiti cu veneai la sedinte ca si cocosul ascuns dupa Alin si acuma arunci cu noroi. Nu este frumos si apoi nu este bine.

  2. pentru Geanina,daca asti Geanina,nu stiu in ce lume a partidului triesti.POPOVICIU mai este deputat doar datorita lui groza,cit despre mincare sa ti fie rusine daca sugerezi ca mincarea era preocuparea principala alui groza.nu discut despre alin caci nu am dece,problema este satrapul de ostaficiuc care tine cu dinti de tronul partidului caci pe alt scaun nu mai sta lea pierdut pe toate ca prostu.apropo mai este un brend luzarul asta ,luzarul a pierdut sprijinul lui groza,postelnicu,avram goscorov si pina si al lui roman.lozer brand fara recunoasterea altora nu mai prinde nici loc de europarlamentar are blaga grija de mincinos.APROPO A MAI RAMAS MINCARE DUTE SI HRANESTETE LA MINTE CAP AI DAR NUTI FOLOSESTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.