Andrei Plăcintă, încă în arestul IPJ Timiș. Când va fi transferat la...

Andrei Plăcintă, încă în arestul IPJ Timiș. Când va fi transferat la penitenciar

4
DISTRIBUIȚI

placinta

Fiul fostei senatoare PDL Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor, așteaptă să fie transferat din arestul Poliției Timiș la Penitenciarul Timișoara, unde-și va ispăși pedeapsa. Andrei Plăcintă s-a predat, ieri dimineață, la IPJ Timiș, unde a venit însoțit de tatăl său vitreg, reputatul medic timișorean Viorel Bucuraș. Tânărul va mai sta o zi în arest, apoi va fi dus la penitenciar. . ”El își va începe cel puțin executarea pedepsei la Penitenciarul Timișoara, unde urmează să fie transefart în decursul zilei de joi”, a declarant Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Fiul senatorului Sorina Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de către procurorii Parchetului Capitalei, care l-au acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în legătură cu un incident petrecut în 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, “în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D.


(Delia Iulia Harabulă, fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”, potrivit Parchetului. În momentul în care, în apărarea părţii vătămate au intervenit mai multe persoane, Andrei Răzvan Plăcintă, aflându-se la volanul autoturismului marca Renault Laguna, a pătruns cu acesta pe trotuar cu intenţia vădită de a-i lovi. În aceste împrejurări, în timp ce S.N. (Nicolae Stan, n.r.) încerca să îl oprească, ţinându-se cu mâinile de capota autoturismului, a fost împins de autoturism, s-a dezechilibrat şi a căzut.

“Acuzatul şi-a continuat deplasarea şi a surprins-o pe aceasta (partea vătămată Nicolae Stan n.r.) sub autoturism, după care, prin mai multe manevre succesive ale autoturismului în faţă şi în spate a trecut peste partea vătămată, provocându-i mai multe leziuni traumatice ce au determinat internarea la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi au necesitat pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale”, potrivit procurorilor. Andrei Răzvan Plăcintă a stat în arest din 8 decembrie 2010 până în 6 ianuarie 2011.

 

 

 

 

 

4 COMENTARII

  1. …gresit la nuanta, senator PNL(USL)d-na Placinta ; care a trecut in barca USL crezand ca-si scapa odrasla dar au inselat-o USL-asii”Fiul fostei senatoare PDL Sorina Plăcintă, condamnat la patru ani de închisoare pentru tentativă de omor”

  2. Moral, sunt alaturi de Sorin.Nu-l cunosc,nu-i cunosc familia, nu sunt aceeasi generatie cu el.Raportat la alte fapte grave care nu sunt sanctionate in tara noastra, completul de judecata care a dat sentinta a facut exces de zel.Cazul lui Sorin a fost mult mediatizat, probabil, a fost in detrimentul lui. Multa sanatate, echilibru si intelepciune pentru Sorin.

  3. @Velcsov………..Auzi,de beizadeaua COVEI de la Craiova ,ai auzit !? ai auzit de cate infractiuni grave a fost scapat,mai du-te dreaq de imbecil,asa scapau toti pe timpu’ lu’ Nastase,aveai bani loveai cu PL in oricine,nu exista egalitate in fata legii ! asa milosi ca tine i-as calca pe cap ! BRAVO JUSTITIEI,JEGURILE TRBUIE LEGATE IN LANTURI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.