Anunț-șoc pentru rock-ul timișorean: Kempes a părăsit Rezident Ex, tocmai de ziua...

Anunț-șoc pentru rock-ul timișorean: Kempes a părăsit Rezident Ex, tocmai de ziua fondatorului trupei, Tavi Iepan. Ce planuri are

6
DISTRIBUIȚI

kempes

Ovidiu Ioncu Kempes a părăsit trupa Rezident Ex, printr-un anunţ postat pe pagina de Facebook a artistului, apărut aseară, tocmai de ziua fondatorului formaţiei, Tavi Iepan. „Începând din acest moment colaborarea mea cu formaţia Rezident Ex se încheie. Sufletul şi inima mea vor merge mai departe alături de formaţie. Mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de mine“, este mesajul care a bulversat mulţi melomani din ţara noastră.

Recent, muzicianul a anunţat intenţia de a porni o trupă solo, a cărei activitate să se deruleze în paralel cu cea a formaţiei Rezident EX.


Noul său proiect este realizat alături de membrii formaţiei Gothic. Ovidiu Ioncu Kempes a oferit detalii despre formaţia sa solo în cadrul unui interviu cu Lenţi Chiriac de la “Istoria rock-ului”, însă planurile sale includeau continuarea în paralel a activităţii din Rezident EX. „Nu ne-a anunţat nici pe noi, a postat pur şi simplu un anunţ pe pagina de Facebook. Ştiam de intenţia sa de a face un proiect nou, dar credeam că va continua şi alături de noi. El nu a luat legătura cu nici unul dintre membrii trupei pentru a comunica această hotărâre, aşa că rugăm fanii să mai aibă puțină răbdare până se clarifică situația. Indiferent însă ce se va întâmpla trupa Rezident Ex merge înainte“,  a declarat tobarul formaţiei Rezident Ex, Vali Potra.

Trupa Kempes va debuta pe 27 februarie 2013 în Silver Church din Bucureşti, când va fi prezentată oficial componența trupei. Aceasta reunește patru membri din Gothic, trupa de metal din Petroșani, care a câștigat în 2011 W:O:A Metal Battle România. Textele pieselor au fost scrise de timişoreanul Ștefan Dandu, iar primul album Kempes va avea 8 piese şi va ieşi pe piaţă în toamna anului viitor.

6 COMENTARII

  1. sa te cari asa fara sa spui nici unui coleg nimic, e o faza urata. e deja de caracter. Nu se face. baietii au muncit sa ajunga aici si vin ptr concerte de te miri unde din europa. Iar asta nici nu le comunica ca ii lasa. E un deja-vu de fapt. Parca asa a facut si cu Cargo. Pe aia i-a lasat cu un album intreg

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.