Arsenal Park, cea mai mare pictură 3D realizată vreodată în România pe...

Arsenal Park, cea mai mare pictură 3D realizată vreodată în România pe un perete FOTO (P)

0
DISTRIBUIȚI

MIG 3Dpainting

Două desene 3D impresionante pictate pe perete, unice în ţară, vor putea fi admirate la Arsenal Park, singurul complex turistic cu tematică militară din România, din această toamnă. Prima dintre ele este realizată pe peretele din spatele MIG-ului aflat în parc, care a fost practic punctul de plecare în materializarea desenului, iar autorul a reuşit să creeze un cadru natural, autentic, pentru că perspectiva este extrem de realistă. Cea de-a doua pictură este însă cea mai impresionantă. Patru aparate de zbor româneşti, unele la dimensiuni apropiate de cele reale, reunite, desemnează cea mai mare pictură 3D pe un perete, realizată vreodată în România. Desenul are o lungime de 30 de metri şi o înălţime de cinci metri, astfel, zidul delimitează zona amfiteatrului în aer liber, care reprezintă locul preferat pentru proiecţii nocturne.

Autorul celor două picturi unice în România este nimeni altul decât Filip Mrvelj, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare graffiti 3D din lume. Talentul artist este pasionat de avioane şi de zbor, astfel încât oportunitatea de a deveni, pentru trei săptămâni, pictorul Arsenal Park a venit în mod natural. ”Iubesc avioanele, iar fiecare vizitator al parcului trebuie să fie mândru de avioanele din dotarea armatei române. De exemplu, în pictura de 150 mp, avem două MIG-uri 21, un MIG 25 Lancer şi un MIG 29 Sniper. Această pictură trebuie să fie privită ca fiind educaţională: îi învăţăm pe vizitatori puţină istorie”, a spus artistul.

Arsenal Park se află în Orăştie şi reprezintă  o tabără de antrenament, o bază de expediţii turistice, o oază de relaxare şi în acelaşi timp, un furnizor de adrenalină.


Mai multe detalii pe www.arsenalpark.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.