Artificii pe tavan alături de Vunk, la Timişoara FOTO

Artificii pe tavan alături de Vunk, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1292570890">

vunkconcert (10)

Cornel Ilie şi muzicienii care alcătuiesc trupa Vunk au susţinut un concert extraordinar aseară în Scottish Pub, unde fanii trupei care a aruncat pe piaţă piese ca „Stai pe spate şi hai/Să aprindem artificii pe tavan“ s-au bucurat din plin de prestaţia muzicienilor. Alături de şlagărele binecunoscute din visteria trupei, cei prezenţi au avut parte şi de cel mai nou single promovat din materialul lor discografic „Nu scapă nimeni (fără emoţii)”, „Pierderea lor“. „Este un secret pe care-l ştie toată lumea. În afară de cei care transformă o relație într-un câmp de luptă, emoțional sau fizic. Iar pierderea lor este respectul. Si când așa ceva s-a pierdut, nimeni nu mai are ceva de câștigat din asta“, au descris membrii trupei această piesă.

Ca de obicei, echipa celor de la Vunk a avut parte de un spectacol deosebit, cu artificii din chitară şi fani devotaţi. „Timişoara este un oraş în care revenim cu mare plăcere de fiecare dată când avem ocazia. Un loc unde am avut parte de câteva concerte memorabile. Un loc unde avem parte de fani cărora le mulţumim pentru susţinerea lor. Pentru anul viitor pregătim o surpriză de proporţii, care va avea loc în Timişoara“, ne-a declarat Cornel Ilie, solistul trupei. După recital, muzicienii au dat autografe şi s-au fotografiat alături de cei care şi-au manifestat această dorinţă, iar distracţia a continuat alături de beat-urile amestecate de Vali Florea.

Foto: Cimil Cosmin

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.