Atleta Mirela Lavric, la spital după ce a căzut de la etaj....

Atleta Mirela Lavric, la spital după ce a căzut de la etaj. Ce ipoteză au medicii

0
DISTRIBUIȚI

mirela_lavric

Atleta Elena Mirela Lavric, medaliată cu aur la mai multe competiţii internaţionale, a ajuns la spital, aseară, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi unde locuia fostul său iubit, principala ipoteză a anchetatorilor fiind că sportiva ar fi încercat să se sinucidă, potrivit Mediafax. Incidentul a avut loc aseară, poliţiştii fiind sesizaţi prin 112 că sportiva a căzut de la etajul I al unui bloc de pe strada Vasile Lupu din cartierul Tătăraşi. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care tânăra a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon”, iar de acolo la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Elena Mirela Lavric a solicitat să fie externată după câteva ore, neavând răni grave, ea plecând acasă, la Vaslui.


În acest caz, Poliţia a deschis o anchetă, prima ipoteză fiind că tânăra, în vârstă de 22 de ani, a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etaj. „Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o tânăra a căzut de la etajul I al unui imobil. Continuăm cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii acestui incident, însă, din primele verificări făcute la faţa locului rezultă că nu sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracţiuni”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Ea a precizat că în acest caz nu a fost depusă nicio plângere la Poliţie. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânăra ar fi venit la Iaşi în încercarea de a se împăca cu fostul său prieten, care ar fi refuzat, astfel că sportiva ar fi încercat să se sinucidă, după o ceartă cu tânărul, care are 23 de ani.

Elena Mirela Lavric are 22 de ani şi este multiplă campioană europeană de tineret, la atletism, la proba de 800 de metri şi campioană mondială de tineret, la aceeaşi probă. Tânăra a fost una dintre sportivele care au reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, iar anul acesta a fost medaliată cu aur la Jocurile Francofoniei, la probele de 800 de metri şi la ştafeta de 4×400 de metri.

Foto: www.diacaf.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.