Bojin, acuzat că și-a instalat o întreagă rețea de „neamuri” în posturi...

Bojin, acuzat că și-a instalat o întreagă rețea de „neamuri” în posturi publice. Ce spune șeful Consiliului Județean Timiș

6
DISTRIBUIȚI

bojin la psd01

Acuze dure la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin, făcute de un cititor şi trimise pe email ziarului Redeşteptarea. Semnataraul, justiţiarul Gică, îl acuză pe Bojin că a instalat-o pe soţia fiului său vitreg pe un post confortabil la Direcţia Apelor Banat, că numeşte incompetenţi în funcţia de directori de şcoli, fără concurs exemple fiind date la Liceul Iris, Şcoala Generală nr. 29, Liceul Tehnologic sau că l-ar fi adus pe Aurelian Sima, fiul primarului PSD de la Victor Vlad Delamarina, pe postul de director adjunct al Inspectoratul Şcolar Judeţean, că noul secretar al CJT, Dănuţ Ardelean ar fi fost adus cu pile, dar şi că a creat Direcţia de Administraţie Publică Locală la Consiliul Judeţean Timiş cu o dedicaţie specială, postul de director al acestei acestei direcţii nou-înfiinţate fiind ocupat de Doina Adriana Tărîlă.


Contactat pentru lămuriri, pesedistul a menţionat că acuzele sunt complet nefondate.

Legat de nora sa, Bojin a comentat că aceasta lucra deja la Direcţia de Ape, înainte de căsătorie. Despre „combinaţiile” din şcoli, acesta dă asigurări că toate posturile s-ar fi ocupat pe merit, ba mai mult, că l-ar fi tras de mânecă pe inspectorul şcolar general Cornel Petroman să fie corect. Legat de Dănuţ Ardelean, şeful CJT spune că acesta a ajuns în funcţie ca urmarea unui concurs organzat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Nu în ultimul rând, despre Tărîlă, Bojin a lămurit că a fost promovată în funcţie pentru că munceşte de 20 de ani în instituţie şi că dacă ar fi fost vorba de pile sau aranjamente, ar fi adus pe cineva din exterior.

6 COMENTARII

  1. Bojin minte la fiecare rand.
    Justitiarul Gica nu lucreaza la ABAB, care a devenit o asocoatie familiala..
    Vezi dinastia Cotoc, Milosii , Dobrestii,Dragomirii, etc etc

  2. si ce putem face? functionarii publici nu pot fi demisi fara motiv, nu exista romani care sa isi dea demisia de onoare, sepuku nici atit sa isi faca.

  3. Scuza cu scolile nu tine. Toti directorii de scoli au fost numiti politic. Nimeni de la inspectoratul scolar nu a auzit de numele directorului de la lic. iris si a fost numit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.