Bucătarul de la Eurotraining care-și va dezvălui secretele în fața pasionaților de...

Bucătarul de la Eurotraining care-și va dezvălui secretele în fața pasionaților de arta culinară, la Premiul Mentor pentru Excelență în Educație

1
DISTRIBUIȚI

DSC_0126

Timișoara are câțiva bucătari cu care se poate mândri și care, orice ți-ar pune în față, te fac să nu mai vrei să te ridici de la masă. Unul dintre ei își duce mai departe măiestria, și împarte din talentul lui tinerilor care se gândesc serios să intre în branșa bucătarilor buni. Este vorba de Ioan Bot, formatorul cursului de bucătari de la Școala de meserii EUROTRAINING din Timișoara. A instruit până acum peste 650 de tineri bucătari, are în spate o carieră de un sfert de veac și când intră în bucătărie, face adevărate vrăji. El este mentorul care va reprezenta Timișoara și Școala de meserii Eurotraining la concursul național inițiat de Fundaţia pentru Comunitate.

”Şcoala EUROTRAINING îl nominalizează pe maestrul Ioan Bot unul din formatorii săi, în cadrul concursului Premiul Mentor pentru Excelenţă în Educaţie, organizat de Fundaţia pentru Comunitate.


Mentorul nostru, Ioan Bot, are o experienţă de peste 25 de ani în domeniul alimentaţiei publice şi predă acest curs acreditat de bucătar, din anul 2009. Prin intermediul acestui concurs dorim să evidenţiem calităţile profesionale ale formatorului nostru precum şi nivelul înalt de profesionalism cu care acesta îşi desfăşoară cursurile”, a declarat Ramona Racoțea, specialist în formare în cadrul Școlii. Potrivit organizatorilor competiției, scopul concursului este acela de a evidenţia acel formator, profesor a cărui experienţă şi profesionalism au influenţat cariera sau dezvoltarea personală şi profesională a cursanţilor sau elevilor săi (mai multe informatii: pentrucomunitate.ro). Rezultatele concursului vor fi anunțate în luna februarie a anului viitor.

Cursul acreditat de bucătar organizat de Școala de meserii EUROTRAINING este unul din cele mai frumoase cursuri ale instituției, tocmai datorită acestui formator. El se organizează constant de patru ani. Şcoala EUROTRAINING este unul din cele mai cunoscute centre de formare profesională din zona de vest a ţări, cu peste 50 de cursuri acreditate, în diferite domenii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.