Bucureştenii cu rădăcini în Harghita, Robin and the Backstabbers, din nou în...

Bucureştenii cu rădăcini în Harghita, Robin and the Backstabbers, din nou în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

robin2

Formaţia Robin and the Backstabbers va susţine un nou concert în oraşul nostru în această vineri, de la ora 22.00, la Setup Venue, biletele pentru acest concert fiind 20 lei. „Robin şi cei care te înjunghie pe la spate“ a avut parte de câteva recitaluri memorabile în oraşul nostru, inclusiv cel de lansare a albumului de debut, unde trupa bucureşteană cu rădăcini în Harghita a cântat o inedită variantă a hitului “Soare cu dinţi” şi o compoziţie care va fi inclusă pe următorul material discografic.


Formaţia care se descrie drept adeptă a unui pop melodramtic a luat naştere în 2010 şi îi are în componență pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară).

Formaţia s-a bucurat de succes încă de la înființare, fiind câștigătoarea Premiului Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers. De-a lungul anilor, băieții au concertat în marile orașe din România, dar şi în Republica Moldova, la festivalul Acoperire Culturală, organizat de ICR Chişinău, unde a cântat în deschiderea unor formaţii precum Whitest Boy Alive (GER), Obits (US), British Sea Power (UK) şi Reptile Youth (DEN). Trupa a lansat un singur album de studio, în noiembrie 2012, intitulat ”Bacovia Overdrive, vol. 1: Stalingrad”, primul dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă „Arhanghel’sk” şi ”Vladivostok„. În luna aprilie a acestui an, în cadrul premiilor ONAIR Music Awards, Robin and the Backstabbers au câştigat două premii: Best Alternative Rock şi Artistul Anului 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.