BZN, cea mai populară trupă olandeză, pentru prima oară în concert la...

BZN, cea mai populară trupă olandeză, pentru prima oară în concert la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

bzn

BZN, cea mai populară formaţie olandeză cu o carieră stralucită ce include peste 400 de melodii, zeci de albume vândute în milioane de copii şi un număr impresionant de turnee în toată lumea, va susţine un concert în premieră la Timişoara. BZN este prescurtarea folosită de trupa olandeză Band Zonder Naam, care semnifică “trupa fără nume”.

Artiştii şi-au început cariera în 1966, în oraşul lor natal Volendam, iar primul lor mare succes s-a înregistrat în 1976 cu single-ul Mon Amour. Printre piesele care se bucură de mare succes în recitalurile lor se numără Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera sau Mexican Night.


Anul trecut, BZN  a susţinut două concerte în Bucureşti, în urma cărora organizatorii evenimentului, Project Events s-au ales cu o mulţime de mailuri în care fanii din toată ţara îşi exprimau dorinţa de a-i revedea cât mai curând pe îndrăgiţii olandezi. Drept urmare, la sfârşitul lunii octombrie, în acest an, muzicienii au susţinut un nou recital în Bucureşti, care s-a bucurat de prezenţa a peste 3.500 de spectatori. Căldura şi emoţia cu care au fost întâmpinaţi în Bucureşti, a fost de ajuns pentru ca olandezii să păstreze în suflet un loc special pentru români. Melomanii autohtoni îi iubesc pentru simplitatea şi modestia cu care îşi interpretează piesele, dar şi pentru amintirile pe care le retrăiesc ascultând melodiile lor, la fiecare concert putându-se citi pe chipul fiecărui spectator melancolie amestecată cu emoţie şi bucurie. Cea mai populară trupă olandeză este încă activă prin liderul ei Jan Keizer, şi vocea feminină, Anny Schilder, care le promit tuturor melomanilor din oraşul nostru un recital de excepţie. Concertul din Timişoara va avea loc la Sala Fiarmonicii, în data de 4 martie 2014, de la ora 19.30. Biletele s-au pus în vânzare la agenţia sălii de concerte şi costă, în funcţie de loc, între 150 şi 250 lei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.