Cári Tibor aduce Muzica Teatrului la Electric Theatre

Cári Tibor aduce Muzica Teatrului la Electric Theatre

0
DISTRIBUIȚI

muzica teatrul electric

Avem teatru nou în Timișoara și asta trebuie să se simtă. Așa pare că sună motto-ul celor care au pus pe picioare Electric Theatre, cel mai nou spațiu teatral din oraș. După deschiderea festivă și plină de week-end-ul trecut, sâmbăta aceasta un nou eveniment își anunță prezența.


Cári Tibor, unul din puținii compozitori de muzică teatrală din țară aduce pe scena de pe strada Argeș nr 18 „Muzica Teatrului”. Trebuie spus că  este vorba de  un proiect artistic independent și inovativ care promoveaza muzica originală interpretată live în spectacolul de teatru.

Piese muzicale compuse de Cári Tibor pentru spectacole de teatru au  texte în limbile română, maghiară, franceză, germană, ebraică sau engleză. Alături de autor, care va sta în fața pianului, vor fi: Sânziana Târţa: voce, Szabó J. Attila: violoncel, Boldizsár Szabolcs: flaut și Veress Albert: percuție.

””Muzica Teatrului” mizează pe unicitate, particularitate, mobilitate: trei atuuri suficient de solide pentru ca proiectul să fie viabil. Scopul său este transmiterea unui mesaj, a unei idei culturale, într-o expresie artistic cât mai convingătoare. (…) Vorbim,  în concluzie, de demonstrația convingătoare ca o idee cultural viabilă, exploatată printr-un management corect și eficient, își găseste rostul și calea spre succes în viața artistică românească, în pofida tuturor avatarurilor ei. “Muzica Teatrului” pledează pentru creația muzicală, original interpretată live în spectacolul de teatru”, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.