În ce se împiedică lucrările la centrul istoric. Ce spune Robu despre...

În ce se împiedică lucrările la centrul istoric. Ce spune Robu despre deschiderea șantierului

12
DISTRIBUIȚI

piata unirii din timisoara02

Veşti proaspete despre stadiul lucărilor de reabilitare a centrului istoric, furnizate astăzi de edilul şef Nicolae Robu. Primarul s-a interesat de proiect după ce a aflat de la jurnalişti că în zonă au existat probleme legate de mutarea unor stâlpi aparţinând RATT şi Enel. Astăzi, Robu a declarat că „trebuia să fi mutaţi nişte stâlpi.


Nu s-a putut face intervenţia asupra lor. Asta pe de o parte, şi pe de altă parte, se încearcă o analiză preventivă din punct de vedere arheologic. Nu cunosc exact terminologia, este o sintagmă de genul acesta care îţi permite să stabileşti cu anticipaţie înainte de a intra efectiv în subteran cu lucrările, dacă sunt vestigii arheologice importante sau nu în zonă, desigur cu o anumită probabilitate. Nu cunosc tehnic cum se face lucrul acesta. Lucrările vor începe zilele următoare. Nu se poate începe aşa pur şi simplu, după ce am predat amplasamentul se merge şi se sapă. Deja firma lucrează în fiecare zi acolo”. Deşi nu ştie data la care vor începe lucrările, Robu spune că de săptămâna viitoare se va închide circulaţia pe unele zone şi acestea încă necunoscute.

Valoarea proiectului, câștigat de firma Romprest și initiat în vremea administratiei Ciuhandu, este de aproximativ 70 de milioane de lei, o mare parte din sumă provenind din fonduri europene. 10 străzi din zona Unirii vor deveni pietonale şi alte patru vor fi renovate complet.

12 COMENTARII

  1. Nu e adevarat hai PSD esti cel mai mare partid din tara,te vom sprijini din tot sufletul nostru ,merita si Timisoara un primar din partea PSD nu ca liberalii astia tradatori,sa aratam ca se poate si cu proiectele noastre,acum cand vine greul vor sa rupa alianta ca si cu PDL de acum cati-va ani,tradatorii de la PNL nu aveti sange si nu ati avut niciodata dar ciolanul va place

  2. Sa înțeleg ca romprestul lui Robu nu a început lucrările…după ce ca au fost Hoți pe fata,acum nici nu încep lucrariile!!!de ce nu face Robu scandal??de ce ?

  3. cu toate ca nu merg cu masina prin acea zona, nu caut locuri de parcare acolo, intreb si eu asa, oare primaria s-a gindit sa ofere o alternativa la acele sute de locuri de parcare care dispar acum cu santierul si dupa reabilitare si transformarea intr-o zona pietonala (binevenita)?

  4. primarul robu a facut si continua sa faca lucruri frumoase ptr timisoara..trebuie sa fi rauvoitor ca sa ai de comentat la interesul d’lui primar..multumim d’le robu ptr ca iubiti timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.