Ce soluţie s-a găsit pentru ca micuţii cu boli la plămâni să...

Ce soluţie s-a găsit pentru ca micuţii cu boli la plămâni să aibă pe unde intra în secţia de pneumologie de la „Louis Ţurcanu”

0
DISTRIBUIȚI

poarta turcanu

Micuţii bolnavi la plămâni internaţi la Secţia de Pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara au, în sfârşit, „intrare”. După lungi discuţii contradictorii între directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, prin al cărui spaţiu urmau să treacă prichindeii bolnavi, şi şeful Spitalului de Copii, astăzi, s-a ajuns la o înţelegere.


Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a discutat cu cei doi, ieri, iar în final s-a luat decizia de a se construi două porţi separate, delimitate printr-un mic gărduleţ, astfel încât angajaţilor de la Direcţia Socială să nu le mai fie teamă că ar putea lua TBC de la bolnavii internaţi la Secţia de Pnemumologie. În acest sens, în viitoarea şedinţă a plenului Consiliului Judeţean Timiş, va fi supus aprobării un proiect de hotărâre de dare în folosinţă către Spitalul de copii „Louis Ţurcanu”, a unui teren din domeniul public al judeţului, în vederea asigurării accesului direct la Secţia de Pneumologie.

Vă reamintim că Ovidiu Adam, directorul Spitalului de Copii, a atras atenţia, săptămâna trecută, la inaugurarea noului spaţiu în care a fost mutată Secţia de Pneumologie, după ce Vladimir Cârpaci i-a evacuat pe micuţi din vechea locaţie, că noua secţie nu are „intrare”. Reprezentanţii DGASPC Timiş au refuzat să-i lase pe copii să treacă prin spaţiul lor de teamă să nu fie contagioşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.