Ce spun liderii USL din Timiș despre negocierea secretă a primarului Robu...

Ce spun liderii USL din Timiș despre negocierea secretă a primarului Robu cu PDL

5
DISTRIBUIȚI

usl

Cu un val de neîncredre – aşa sunt privite declaraţiile lui Alin Popoviciu vizavi de alianţa pe care Nicolae Robu ar fi propus-o PDL în Consiliul Local Timişoara. În vreme ce parlamentarii USL Timiş nu cred ca acest lucru să se fi petrecut, versiunea deputatului nu e susţinută nici de şeful său, preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, care, contactat telefonic de PRESSALERT.ro, nu a dorit să facă declaraţii pe această temă.

Deputatul PNL Horia Cristian a declarat că „nu ştiu nimic despre asta, dar nu e vorba de o nouă alianţă, ci poate că a încercat să convingă consilierii să treacă un proiect.


Domnul Popoviciu are mai multe probleme şi nu vreau să comentez ce zice el în presă, nu poate fi o vorba de o alianţă pe la spatele PSD. Declaraţiile lui au valoarea credibilităţii lui”. Senatorul Ben-Oni Ardelean afirmă că nu are cunoştinţă de un asemenea subiect, dar că nu crede ca aşa ceva să se fi petrecut. Senatorul liberal Petru Ehegartner a fost mai tranșant. „Cum să dau o declaraţie pe un asemenea subiect? Eu sunt un politician serios şi nu pot să comentez un subiect de genul ăsta. Nu pot să cred nimic din ce spune Alin Popoviciu”.

Sorin Grindeanu, preşedinte al PSD Timişoara, spune că „în primul rând, pe mine mă uimeşte ceea ce aud, deşi, cunoscându-l pe domnul Robu, nu pot să cred despre dânsul că a făcut aşa ceva, pentru că a fost votat ca şi candidat USL. Noi toţi am fost votaţi şi am primit încrederea pe USL, nu separat ca partide, dar dacă e adevărat, e foarte greu, pentru că înşeală încrederea oamenilor care au dat votul pe USL. Repet, mi-aş dori să nu fie adevărat, ar fi o dezamăgire cruntă şi pentru noi, şi pentru toţi oamenii care au votat USL”.

Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, s-a arătat și el sceptic față de varianta negocierii pe ascuns cu pedeliștii. „Nu cred că domnul Robu duce ideea politică până la a rupe alianţa în Timişoara. Domnul Robu e preşedintele PNL pe judeţ, nu cred nici măcar din glume ceea ce vorbeşte Popoviciu. Vom discuta în această săptămână vizavi de cele petrecute cu Traian Stoia şi despre majoritatea din CLT. Nu cred, astfel de scenarii sunt artificii ale deputatului Alin Popoviciu”.

Foto: timpuldevalcea.ro

5 COMENTARII

  1. PSD e vraiste. Acuma vin cu vrajeala ca in Timisoara au avut si ei un aport la alegerea lui Robu. Eu zic ca in Timisoara alianta lui Robu cu PSD a adus de fapt un minus de voturi lui Robu. Asta fiindca se stie ca timisorenii nu iubesc PSDul.

  2. ba fratilor lasa ca iubesc timisorenii PDL care nu a facut absolut nimic ,te uiti la popviciu si la otaficiuc care au facut din TIMISOARA al 6 oras caind ar trebui sa fie fruncea ,suntem slabi ca oras .

  3. Nu e nici o negociere secreta, pentru ca Robu n-ar face asa ceva, e prea LIBERAL si e un om corect si a facut atatea lucruri bune pentru noi prin care a demonstrat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.