Centru comercial din New Jersey, încercuit în urma unor focuri de armă

Centru comercial din New Jersey, încercuit în urma unor focuri de armă

0
DISTRIBUIȚI

Pistol in hand

Un centru comercial din New Jersey, în estul Statelor Unite, a fost încercuit ieri, la Paramus, în suburbiile New York-ului, după reperarea unui atacator, martori declarând că au fost trase focuri de armă, potrivit presei americane, citate de Mediafax.


Nicio victimă nu a fost semnalată imediat. Focuri de armă au fost trase ieri către ora locală 21.20 (marţi, 4.20, ora României), potrivit CNN. Un atacator îmbrăcat în negru era căutat de poliţie, potrivit NBC. Martori au oferit versiuni divergente despre numărul focurilor de armă pe care le-au auzit, potrivit presei.

Numeroase magazine s-au grăbit să închidă, însă, potrivit unui oficial din comitatul Bergen, contactat de CNN, suspectul încă nu a fost reţinut, după mai bine de o oră de la primele împuşcături din acest centru comercial popular. Angajaţi şi comercianţi cuprinşi de panică au ieşit din centru, după incident, care le amintea de tragedia care a avut loc în septembrie de la Nairobi, unde islamişti shebab au ucis 67 de persoane, în centrul comercial Westgate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.