Cine a fost audiat în dosarul retrocedării ilegale a grădiniţei de pe...

Cine a fost audiat în dosarul retrocedării ilegale a grădiniţei de pe bulevardul Mihai Viteazu către mafia imobiliară

6
DISTRIBUIȚI

rudneanu mihai viteazu 17

Audierile în dosarul în care se anchetează de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara modul în care s-a retrocedat imobilul cu numărul 17 de pe bulevardul Mihai Viteazu din Timişoara şi cum angajaţii municipalităţii au făcut ilegal cadou mafiei imobiliare o clădire din care a fost evacuată o grădiniţă au continuat şi astăzi.


Fosta şefă a serviciului de spaţii din cadrul Direcţiei Patrimoniu a Primăriei Timişoara, Monica Rudneanu, a venit la audieri, în jurul orei 9 şi  a plecat aproape de ora 12. Femeia, împotriva căreia a fost începută urmărirea penală, a refuzat să facă orice fel de declaraţie presei când a ieşit de la audieri.  Mâine este aşteptat pentru audieri şi fostul director al Direcţiei Patrimoniu, Nicuşor Miuţ.

6 COMENTARII

  1. cind a facut bussines cu ciorile tot fata asta trista o avea????posibil sa fi fost tot asa de trista …poate copii ei areau la gradinita respectiva….oare doamna Monica e mindra ca e cetatean roman??
    eu zic sa nu fie chiar asa de trista ca la cit ajutor le/a oferit ciorilor va fi primita la ei in palat sa se cazeze ca poate ramine fara casa daca se stabileste ca e vinovata
    va inchipuiti ce bine i/ar sta cu haine tiganesti pe ea….dinti de aur in gura…si cind vine cineva in control sa sara in fata si sa protejeze clanul asa cum fac tigancile de obicei.
    „doamna „Monica iti doresc tot binele din lume asa cum le/ai dorit si tu acelor copii
    daca se dovedeste ca esti implicata esti o jegoasa si eu ti/as retrage cetatenia de roman si te/as expulza pentru tradare de neam

  2. Nici nu vreau sa ma gandesc ce are femeia asta pe suflet. Ceva imi spune ca are foarte multe de declarat… Sa vedem si noi acum cum actioneaza gruparea asta infractionala… Spor la munca dlor procurori!

  3. dna „Ani” ce știți dv., și nu spuneți și mass mediei ? ;))))
    ați putea da detalii că doar o afirmație fără susținere e apă de ploaie …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.