Comisie guvernamentală pentru retrocedările din Banat şi Ardeal după scandalul de la...

Comisie guvernamentală pentru retrocedările din Banat şi Ardeal după scandalul de la Timişoara

2
DISTRIBUIȚI

piata unirii din timisoara02

Scandalul dintre viceprimarul Traian Stoia şi edilul şef Nicolae Robu care a acuzat că pesedistul încurcă anchetele privind retrocedările a dus la un eveniment fără precedent.


Guvernul României a decis înfiinţarea unei comisii speciale care se va ocupa de retrocedările din Ardeal şi Banat. Stoia spune că este sigur că nu scandalul dintre el şi Robu a stat la baza aceste decizii luate de Victor Ponta, ci activitatea comisiei iniţiate de el la Timişoara care a efectuat verificări. Lucrurile vor merge încet, încet spre normalizare şi oamenii nu vor mai fi stresaţi să spună lucrurilor pe nume, a promis vicele care a spus că nu va înceta lupta pentru ca Timişoara să redevină Mica Vienă. Stoia spune că emisiunea de la Antena 3 a creat un orizont de aşteptare din partea timişorenii, care vin cu dosare vechi privind clădiri care au ajuns pe mâna unor oameni care nu au probleme legate de moştenitori. Nu mai puţin de 30 de peroane au venit în audienţă la Stoia, marţi. Cu toate că este convins că activitatea comisiei va dura, Stoia spune că este optimist că retrocedările ilegale vor fi descoperite şi se  va aplica, în final, legea.

2 COMENTARII

  1. de fratii cristescu nu spuneti nimic? pai asa ma puteam imbogati si eu… sa iei tot de la stat in rate pret de nimic si sa inchiriezi apoi!
    si ei au luat afaceri la cheie… cati oameni au dat afara tiganii si cati celebrii frati…
    gloante ptr hoti

  2. retrocedarile oras Rupea jud Brasov, o inselaciune,cf false,titluri de propietate false.Participa judecatri,registratori OCPI,notari,au actionat ca structura de crima organizata,inselind statul,cu ocazia construirii dn 13 varianta Rupea.Printre beneficiarii ilegalitatilor si fam.procurorului sef borcoman catalin.Documente:incheierea din 17 nov 2000 4851 si 344/2002cind au avut loc inlocuirea propietarilor tabulari din cf Rupea, cu scopul precis ca propietarii fraudulosi sa fie expropiati.Borcoman catalin nimeni altul decit PROCUROR SEF DIICOT BRASOV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.