Conducerea PNL a decis excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu

Conducerea PNL a decis excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu

0
DISTRIBUIȚI

roscastanescu_romaniatv.net

Conducerea PNL a decis astăzi, în şedinţa BPN, excluderea din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu după ce preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat această propunere, în urma acuzelor publice adresate de acesta preşedintelui Traian Băsescu, au declarat surse din PNL, citate de Mediafax. Conform Statutului PNL, decizia de excludere adoptată de Biroului Politic Naţional urmează să fie supusă votului Delegaţiei Permanente a PNL.

Împotriva excluderii s-au înregistrat cinci voturi.


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ulterior, că propunerea sa de excludere din partid a senatorului Sorin Roşca Stănescu a fost aprobată, urmând ca decizia să fie validată în Delegaţia Permanentă a PNL.

„A fost dezbătută şi supusă votului solicitarea mea de excludere a senatorului Sorin Roşca Stănescu şi BPN, prin vot secret, a adoptat această propunere. Ea va fi înaintată Delegaţiei Permanente, parlamentarii partidului sunt excluşi în ultima fază de Delegaţia Permanentă, dar numai la propunerea BPN”, a declarat Antonescu, la finalul şedinţei BPN a PNL. El a precizat că Delegaţia Permanentă va fi convocată „cât de curând”.

Liderul PNL a confirmat faptul că au fost colegi din conducerea partidului care au fost împotriva excluderii, pledând pentru o sancţiune blândă. „Am rămas convins de argumentele mele, dar bineînţeles că au fost colegi care au considerat că nu s-ar impune o decizie precum cea pe care am propus-o. Oamenii…miloşi”, a susţinut Antonescu. El a reiterat faptul că falsul este inacceptabil pentru PNL.

Foto: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.