Corneliu Vadim Tudor, la Parchetul ICCJ, într-un dosar de uz de fals...

Corneliu Vadim Tudor, la Parchetul ICCJ, într-un dosar de uz de fals privind bani de la UE: „Mă convoacă drept învinuit fără să spună de ce”

0
DISTRIBUIȚI

vadim

Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat astăzi la Parchetul ICCJ, pentru a i se aduce la cunoştinţă că este învinuit într-un dosar de fals şi uz de fals în legătură cu deconturi privind sume de bani de la UE, acesta declarând că a fost convocat ca învinuit, fără să i se spună de ce. Corneliu Vadim Tudor a spus, la intrarea în sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că „este ridicol” şi că nu ştie despre ce faptă este vorba în acest nou caz, scrie Mediafax.

„Să le fie ruşine celor din Parchetul General, lor şi nevestelor la toţi, cum spune un interpret… Mă convoacă pe mine drept învinuit fără să spună de ce. Ce falsuri? Ăla e un derbedeu, nenorocitul ăla de şofer a fost condamnat la puşcărie exact pentru ce mă acuză pe mine, fals şi uz de fals. Ăsta, traficant de minori, implicat în faimosul dosar Balerina la italieni, numai justiţia română îl face scăpat, şi de ce? Pentru că e ciripitor DIICOT şi doi şi un sfert… Până unde poate merge colaborarea cu astfel de putregaiuri umane? I-am dat un mesaj lui Cazanciuc acum o lună şi i-am spus «Băi, Robert, nu ţi-e bă ruşine? Cât îl mai protejezi pe gunoiul ăsta care a nenorocit fetiţe de 12-13 ani?»”, a spus Corneliu Vadim Tudor. Acesta a precizat că nu înţelege ce este cu acest nou caz şi a arătat că ar putea să i se tragă de la faptul că nu l-ar fi trecut pe Eugen Mihăescu pe listele pentru un loc în Parlamentul European.

„Aud de la avocat că ar fi vorba de un fost senator al meu, Eugen Mihăescu, supărat pe mine că nu l-am făcut europarlamentar.


Păi ăsta a dispărut de vreo trei ani jumate din partid, iar după spune că nu l-am pus în primele trei locuri. A dispărut, trei ani n-a plătit la partid, l-am dat afară. Nu puteam să-l pun europarlamentar. Avea 75 de ani atunci, acum are, normal, mai mult, nu puteam să merg cu Institutul de Geriatrie Ana Aslan în inima Parlamentului European”, a mai spus Vadim.

El a adăugat că decizia de joi a Tribunalului Bucureşti în dosarul privind excluderea sa de la şefia PRM reprezintă „un triumf aşteptat” arătând că „şleahta asta de fomişti a lui Funar” este cea care „a venit cu multe falsuri”. „Este ca şi cum fiecare din noi aduce în casă un milog, îi dă de mâncare, îl omeneşte şi după un număr de zile sau săptămâni milogul vrea să-l dea afară pe om din propria casă. Asta a vrut să facă nemericul ăsta de Funar cu PRM, dar i s-a înfundat”, a mai spus Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor a fost repus în funcţia de preşedinte al Partidului România Mare (PRM), printr-o decizie de joi a Tribunalul Bucureşti care nu este însă definitivă, după ce în 27 iulie, la un congres organizat în Alba-Iulia, s-a decis excluderea sa din formaţiunea politică. Decizia luată de judecătorii Tribunalului Bucureşti poate fi atacată cu apel. La 27 iulie, în cadrul Congresului PRM organizat la Alba-Iulia, s-a hotărât excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, înregistrându-se doar patru voturi „împotrivă” şi trei abţineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegaţi prezenţi. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales în funcţia de preşedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.