Crimă teribilă: un bărbat a fost lovit cu toporul în cap, apoi...

Crimă teribilă: un bărbat a fost lovit cu toporul în cap, apoi spânzurat de un măr

3
DISTRIBUIȚI

crima_infocs

O crimă care s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecute a fost făcută publică abia astăzi, deoarece anchetatorii au urmat niște piste secrete.


Un bărbat de 39 de ani, tată a doi copii, Marcel Davidescu, din comuna Domalnea, județul Caraș-Severin, a  fost lovit în cap și apoi spânzurat. El a fost descoperit atârnat într-un măr din comuna Măru (Caraș Severin). Oamenii legii caută acum să afle cine a fost asasinul și care a fost mobilul crimei. ”Întrucât la o examinare sumară a cadavrului au fost observate leziuni la nivelul capului, iar în urma necropsiei s-a constatat că moartea acestuia a fost una violentă, poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc fapta fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat Ancuța Cărbunariu, ofițerul de presă al Poliției Caraș-Severin. Potrivit informațiilor polițiștilor, bărbatul ucis se descurca greu cu banii și lucra cu ziua prin sat. El a fost înmormântat ieri. Investigaţiile continuă pentru identificarea autorilor, existând deja conturat un cerc de suspecţi.

Foto: infocs.ro

3 COMENTARII

  1. Afirmatia „bărbatul ucis se descurca greu cu banii și lucra cu ziua prin sat” este una falsa. Barbatul avea 2 case, si inca una in constructii, gospodarie mare si era sposorizat de soacra sa care lucra in strainatate. Ar trebui sa va informati mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.