Cu cât va creşte, în această iarnă, numărul străzilor deszăpezite de Primăria...

Cu cât va creşte, în această iarnă, numărul străzilor deszăpezite de Primăria Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

utilaj zapada strada

Informaţiile despre dezăpezire au trecut în plan secund pentru Primăria Timişoara. Drept urmare, edilul şef Nicolae Robu a profitat de conferinţa de presă de astăzi pentru a le transmite mesaje celor pe care îi consideră adversarii săi pentru faptul că au admis că ar putea fi găsit vinovat în procesul cu ANI. Astfel, informaţiile privind deszăpezirea au ajuns către jurnalişti prin intermediul unui comunicat de presă. Municipalitatea a transmis că un număr de 187 de noi străzi, pe lângă cele 432 pentru care deja existau contracte, au fost incluse în rutele pe care vor opera utilajele companiilor de deszăpezire.

Conform planului pentru anul 2014, în municipiul Timişoara activitatea de curăţare şi transport a zăpezii se efectuează cu prioritate pe principalele artere de circulaţie, pe podurile ce traversează canalul Bega, în principalele intersecţii şi treceri pietonale, pe traseele mijloacelor de transport în comun şi în alte locuri publice (Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii, Piaţa Traian etc.), de către S.C.


Retim Ecologic Service S.A. în partea de Nord a municipiului Timişoara (faţă de canalul Bega), şi S.C. Drumuri Municipale Timişoara S.A. în partea de Sud a municipiului Timişoara (faţă de canalul Bega). Primăria anunţă amenzi pentru persoanele fizice, operatorii ecomici sau asociaţiile de locatari care nu curăţă zăpada de pe trotuare sau intrări în clădiri, dar şi pentru cei care staţionează maşinile în zonele în care sunt utiljele de deszăpezire , îngreunând activitatea acestora. Vă reamintim că anul trecut, edilul spunea că deszăpezirea s-a făcut de nota 8.5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.