Cum o dă Robu la întors cu reluarea circulației pe Michelangelo

Cum o dă Robu la întors cu reluarea circulației pe Michelangelo

7
DISTRIBUIȚI

intersectia mikelangelo01(1)

Edilul şef Nicolae Robu nu vede nicio probemă în faptul că traficul pe podul Michelangelo nu se va deschide la data de 15 noiembrie, după cum estimase la finele lunii septembrie. Povestind despre locaţiile în care va duce jurnaliştii pentru viioarele tăieri e panglici, Robu a fost întrebat de PRESSAELRT.ro când anume se va relua circulaţia pe pod. Edilul-şef a explicat că, de fapt, conform proiectului, deschiderea traficului pe pod ar trebui să se facă abia în luna mai a anului 2014, motiv pentru care nu se poate vorbi de o amânare cu privire la reluarea circulaţiei în zonă.


Din acest motiv, Robu le-a atras atenţia tuturor jurnaliştilor că titlurile de tipul “o nouă amânare pentru deschiderea traficului pe Michelangelo” reprezintă dezinformări. Întrebat cu privire la data exactă, edilul şef nu a putut oferi informaţii, lăsând să se înţeleagă că în continuare reluarea circulaţiei în zonă depinde de Sfântul Ilie. Ultima promisiune a municipalității dădea finele acestei luni ca termen limită pentru reluarea parţială a circulaţiei pe pod.

7 COMENTARII

    • Intr-o asemenea tara este de vina cel care face lucrarile, nu cel ce le da lucrarile pentru a fi realizate ca o lucrare buna!

  1. In tarile cu apa calda fiecare zi de intirziere la predarea lucrarii implica penalizari de zeci de mii de euro. Nataraii aia care au dat unei companii falimentare reparatia podului credeti ca o sa le ceara vreo penalilzare? O sa ceara o spaga-n plus ca sa invoce un caz de forta majora gen ” au fost 20 grade ziua in noiembrie si nu s-a putut turna betonul”.
    Un nemernic caruia nu-i pronunt numele spunea saptamina trecuta ca vine frigul si desigur ca din cauza asta se vor intirzia lucrarile. Azi se plimba lumea la mineca scurta prin oras. A lucrat cineva in zona Michelangelo? Da: paznicii…

  2. hihihi, ceva tipic romanesc, ce dreacu nu stiti?P.S.”Nu sund fonduuuuuuuuuuri!” Ete parca noi n-am stii! Ai o bila neagra, Robu! Cand ai apreciat finalizarea lucrarii, nu stiati de ce fonduri dispuneti? Ce este asta: nestiintza sau incompetentza? Nu stiu, intreb! Hehe…… schimbati-va consilierii, stimabile domn Robu, caci sunt tare incompetenti!

  3. Da, asa yice proiectul – da primarul a promis altceva, pentru că, nu-i asa, constructorii se dau peste cap ca sa indeplineasca toate dorintele lui, inclusiv aceea de a finaliza o lucrare cu 5-6 luni in avans…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.