Cum şi-a schimbat primarul Robu de la o zi la alta opinia...

Cum şi-a schimbat primarul Robu de la o zi la alta opinia despre ancheta retrocedării vilei de pe Mihai Viteazu

3
DISTRIBUIȚI

robu01

După ce ieri primarul Timişoarei a susţinut că nici dacă ar vrea nu ar da informaţii despre ancheta procurorilor legată de retrocedarea imobilului de pe bulevardul Mihai Viteazu, unde mai mulţi foşti şi actuali angajaţi ai municipalităţii sunt cercetaţi penal, astăzi Nicolae Robu s-a sucit.


Edilul şef a declarat, astăzi, că nu exclude posibilitatea ca şi alţi angajaţi să fie chemaţi la audieri. Întrebat de presă dacă angajaţii vin în continuare la muncă, Robu a menţionat că aceştia nu au depus cereri de concediu. „Câtă vreme este anchetă nu avem temei legal să intervenim în contractul lor de muncă cu primăria. Dacă se produce o decizie de începere a urmăririi penale e una. Dacă decizia e de neîncepere a urmăririi penale, e alta. Eu nu mă pot pronunţa acum în timpul anchetei. Nici nu am ce să discut eu cu ei. E treaba anchetatorilor să discute cu ei”.

3 COMENTARII

  1. Robule, ai grija tati ce faci, ca suntem cu ochii pe tine! NU fa pe desteptul, exercita-ti atributiile de primar cu care esti imputernicit si-atat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.