Cum va fi recompensat prefectul Eugen Dogariu pentru că a obţinut note...

Cum va fi recompensat prefectul Eugen Dogariu pentru că a obţinut note mari la un curs de perfecţionare

1
DISTRIBUIȚI

eugen-dogariu1-640x442

Eugen Dogariu este unul dintre cei mai conştiincioşi prefecţi din România. Acesta a participat alături de restul prefecţilor şi subprefecţilor din ţară la un curs de perfecţionare timp de şase luni, iar la final s-a clasat în primii 15 care au obţinut cele mai bune rezultate.


Astfel, pentru că nu a lipsit de la lecţii şi a primit note mari, Eugen Dogariu va fi recompensat cu o vizită de studiu la o instituţie publică din Franţa. Cel care l-a dat de gol pe prefectul de Timiş că va pleca în Franţa a fost Eugen Coifan, preşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, care a organizat cursul destinat perfecţionării prefecţilor şi subprefecţilor. Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, a glumit, ieri, pe seama prefectului Eugen Dogariu, despre care a spus că o să-l sprijine astfel încât să poată pleca în Franţa, iar la final i-a transmis că „noi ne descurcăm cât timp va fi plecat la Paris şi îl aştept cu o pregătire mai bună, dacă se poate”.

1 COMENTARIU

  1. Bojin nu a facut nici liceul la zi desi e doctor in stiinte economice. Despre facultate nu are rost sa vorbim. Asa ca in ce calitate il comenteaza el pe Dogariu? Bojine taci mai bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.