De ce nu-l vede Băsescu pe George Maior candidat la prezidențiale

De ce nu-l vede Băsescu pe George Maior candidat la prezidențiale

0
DISTRIBUIȚI

george-maior_gazetadecluj.ro

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, răspunzând unei întrebări, că nu vede posibil un scenariu în care directorul SRI, George Maior, va candida la prezidenţiale, arătând că, din câte ştie, acesta are cu totul alte planuri pentru moment. El a fost întrebat despre faptul că Elena Udrea a vorbit despre o posibilă candidatură a lui George Maior la prezidenţiale, potrivit Mediafax.

„Prima dată când o să vină doamna Udrea aici, rugaţi-o să comenteze ce am spus eu, dar nu mă puneţi pe mine să comentez declaraţiile doamnei Udrea”, a răspuns, la B1TV, şeful statului.


Întrebat dacă vede posibil, în scenarul prezidenţialelor de anul viitor, un candidat George Maior, preşedintele a răspuns: „Nu. M-aţi întrebat, mi-am dat o părere. Ştiu că Maior are cu totul alte planuri pentru moment”.

Preşedintele a criticat şi afirmaţiile lui Crin Antonescu, potrivit cărora premierul Victor Ponta ar fi împins de Serviciile Secrete să candideze la Preşedinţie. „Dacă a făcut referire la Maior, este un fel de infamie”, a spus Băsescu. Potrivit acestuia, George Maior este „un om de o corectitudine ireproşabilă”. „Este el suflet de pesedist, că senator PSD era, e şi naşul domnului Ponta, dar nu a confundat niciodată SRI cu interesele politice, de aceea, dacă referirea e aici, este greşită”, a spus Traian Băsescu.

Foto: gazetadecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.