Declaraţiile surprinzătoare ale viceprimarului Stoia despre Nicolae Robu. Ce spune despre comunicatul...

Declaraţiile surprinzătoare ale viceprimarului Stoia despre Nicolae Robu. Ce spune despre comunicatul pe care trebuie să-l dea

4
DISTRIBUIȚI

STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resize

Veste bombă oferită de viceprimarul Traian Stoia, astăzi, la prima conferinţă de presă dupa marele scandal din USL Timiş. Vă reamintim că edilul şef Nicolae Robu a cerut la finele săptămânii trecute ca PSD Timiş să îl schimbe din funcţie pe Stoia, motivând că nu mai poate colabora cu acesta.


Săptămâna care s-a scurs între solicitarea lui Robu şi decizia USL a stat sub semnul atacurilor de ambele părţi. În vreme ce Robu l-a făcut pe Stoia legionar, comunist şi incapabil intelectual, Stoia a mers la un post tv naţional unde a prezentat situaţia retrocedărilor din Timişoara şi faptul că edilul şeful Nicolae Robu ignoră trecutul mafiei imobiliare. Astăzi, întrebat în legătură cu faptul că este singurul care va trebui să îşi ceară scuze, Stoaia a anunţat că „o să dau un comunicat de presă în care o să îmi spun părerea. Nu vreau să citesc comunicatul emis ieri până săptămâna viitoare. Aici nu fac politică la ora asta. Nu am niciun motiv să mă dau la o parte şi să permit cuiva să facă alte chestii decat ceea ce este legal”. Legat de colaborarea cu primarul Nicoale Robu a spus că este foarte bună sau că mai exact acum a apărut. Pesedistul a ţinut să mai precizeze că el nu a avut ncioidată vreo probemă cu Robu.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.