Deputatul Alin Popoviciu și primarul din Sânnicolaul Mare, încăierare pentru a fi...

Deputatul Alin Popoviciu și primarul din Sânnicolaul Mare, încăierare pentru a fi numărul 2 în PD-L Timiș. Vezi care este miza

1
DISTRIBUIȚI

press_conferinta_pdl_popoviciu_TS0001

Tensiuni în PD-L Timiș înainte de alegerile de mâine pentru o nouă conducere a filialei din cauza războiului care-i are în prim plan pe deputatul de Sânnicolaul Mare,Alin Popoviciu, și primarul din Sânnicolaul Mare, Dănuț Groza, cel mai greu edil din filială. Cei doi candidează pentru aceiași funcție de prim-vicepreședinte al partidului, chiar dacă pedeliștii au două astfel de funcții. „Eu mi-am depus candidatura după ce am fost votat în unanimitate de primarii din judeţ ca să candidez pentru această funcţie. Alin Popoviciu a ales să contracandideze împotriva mea. Pentru cealalaltă funcţie de prim-vicepreşedinte candidează singur, primarul de la Gotlob, Nastor. La ultima şedinţă l-am întrebat pe preşedintele Ostaficiuc, care mi-a spus că, indiferent, pentru care dintre cele două funcţii voi candida, deputatul Popoviciu o să mă contracandideze.


Sunt nişte ambiţii. Nu am avut nimic spectacular cu Popoviciu. Fiecare încearcă să vadă care este mai bun. Nu am luat până acum în calcul să mă retrag. Vedem ce se întâmplă. Important este să reorganizăm partidul la capitolele unde-s probleme, să ne pregătim pentru europarlamentare, pentru prezidenţiale”, a explicat Dănuţ Groza pentru PRESSALERT.ro. Groza conduce cea mai puternică filială PD-L din judeţ, la ultimele alegeri generale fiind cel care cu voturile din Sânnicolaul Mare i-a asigurat, practic, lui Popoviciu, un nou mandat de deputat.

Deputatul Alin Popoviciu a susţinut că vrea neapărat să se lupte în alegeri cu Groza pentru că „este dorinţa multora din partid. Şi a mea, evident. Rămânem acelaşi partid. Aşa este frumos într-un partid viu. Să ştim care şi cât contează. Să nu mai existe suspiciuni că unul sau altul este mai mult sau mai puţin susţinut. Să se vadă exact. PD-L e un partid viu”.  Candidatura contra primarului de Sânnicolaul Mare a deputatului se vrea o acţiune de anihilare a influenţei pe care acesta ar putea să o aibă în condiţiile în care s-ar întâmpla ceva cu Constantin Ostaficiuc, cel care candidează singur pentru funcţia de preşedinte. Într-o situaţie de criză, între cei doi prim-vicepreşedinţi Popoviciu şi Groza, cel de al doilea ar putea să preia frâiele filialei în condiţiile în care are o mai mare susţinre în rândul aleşilor locali ai PD-L. De altfel, Dănuţ Groza a mai dezvăluit un detaliu interesant „din câte am văzut pe liste, primarii de oraşe care candidează pentru diverse funcţii au contracandidaţi”. Alegerile în PD-L Timiş au loc mâine.

1 COMENTARIU

  1. domnu Groza
    ia rupe-i mufa lu popnaru asta de pompoviciu si sa plece dreacu din politica ca nu ie bun de ninica. sa se apuca sa face langoshi ca la cata scoala are vai de mama lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.