Deputatul PDL Sămărtinean prezice apocalipsa economică în România, după negocierile cu FMI....

Deputatul PDL Sămărtinean prezice apocalipsa economică în România, după negocierile cu FMI. De ce scăderea CAS e „praf în ochii românilor”

12
DISTRIBUIȚI

SAMARTINEAN01.JPG_resize

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean a ieşit astăzi în faţa presei pentru a condamna modul în care au fost finalizate negocierile dintre Fondul Monetar European şi guvern. „Avem de-a face cu măsuri aberante care vor bloca foarte repede şi ce a mai rămas din economia care încă mai funcţionează în România. Măsurile vor avea ca urmări scăderea economiei, creşterea preţurilor, o scădere a puterii de cumpărare.


E clar că această majorare la gaze va antrena scumpiri la care românii nici nu se gândesc. În special, la motorină vom ajunge să avem preţurile cele mai mari din Europa”, a atenţionat pedelistul.

Sămărtinean a comentat şi legat de noua taxă pe combustibil, dar şi de taxa „pe stâlp”, despre care spune că nu se justifică şi sunt doar modalităţi prin care Guvernul vrea să aducă bani la buget pe care nu poate să îi încaseze din alte părţi . Legat de reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, Sămărtinean a avertizat că nu este cuprinsă în punctele privind bugetul României. Deputatul a detaliat şi că toate rectificările de buget au fost negative, mai exact un total de 8.6 miliarde de lei, motiv pentru care spune că nici în jumătatea anului 2014 bugetul de stat nu va permite scăderea CAS, această promisiune fiind „praf în ochii românilor. Ne vom trezi că vom plăti impozit şi pe aerul pe care îl respirăm, ca şi o creştere a bazei de impozitare”, a conchis Sămărtinean, care spune că este uimit e faptul că liberalii din guvern calcă pe urmele „socialiştilor pesedişti”.

12 COMENTARII

 1. pai nu scade nici un CAS…poate, doar daca evolutia economica permite asta, CAS-ul va scadea din iulie-august 2014…pai asta era una din marile promisiuni electoare usl..ce primim in schimb? alte promisiuni

 2. Iulia!!! esti femeia de serviciu de la pdl?Camere video unde se impune, da,dar monitorul central in biroul directorului general,nu!!!

 3. Cornel Sămărtinean avea un adevărat panou de control al activității din cele 40 de birouri. Cu un singur click de mouse, Sămărtinean putea vedea ce se întâmplă în fiecare secundă în instituția pe care o conducea. Noul director al AIT, Dan Idolu, a constatat că avea, lângă televizorul din birou, și un server. Odată conectat cablul acestuia la unitatea video, Idolu s-a trezit că are în față propriii angajați, la locul de muncă.

 4. Camerele video și microfoanele au fost ascunse în senzorii de mișcare ai unui sistem de alarmare montat în 2010, prin firma lui Mircea Preunca, liberal și fost angajat SRI, între timp pensionar de boală.

 5. „Când au instalat senzorii de mişcare în birouri, au spus că sunt pentru hoţi. Nu ne-au zis nimic despre camere de supraveghere şi microfoane. Ştiam de camerele de pe holuri, dar nu ne-am imaginat că ne spionau în birouri”, spune unul dintre angajați. O parte din oameni bănuiau că sunt supravegheați îndeaproape, dar nu aveau nicio dovadă palpabila.

 6. Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara a suferit pierderi financiare pe termen lung, în cei 2 ani și jumătate, cât a fost condus de către pedelistul Cornel Sămărtinean. Controalele Curții de Conturi și ale altor instituții au scos la iveală un adevărat jaf dar și fapte de natură penală. Astfel s-a descoperit că fosta conducere a lăsat aeroportul fără asigurarea obligatorie de răspundere aeroportuară. Cu alte cuvinte, în cazul unui accident sau incident aviatic, incendiu sau calamitate, aeroportul este bun de plată,în cazul nefericit în care o aeronavă sau alte echipamente pățesc ceva , paguba poate ajunge la sume de ordinul milioanelor de euro.

 7. Averea lui samartinean corectul:
  detine patru terenuri, doua locuinte, bijuterii si obiecte de arta in valoare de 10.000 euro,18.860 lei si 6.970 euro in conturi, si-a imprumutat firmele cu aproximativ 227.750 lei si are o datorie de 250.000 euro.
  Afaceri si contractele cu statul:
  Este actionar la GITTANOS COMPANY SRL,IMRE’S-TIM SRL, JAURES FASHION SRL, PERLA MARII GROUP SRL, SHARARA SRL.

 8. La puscarie cu deputatul textilist samartinean cornel mircea,spion,a furat dividentele angajatiilor aeroportului Timisoara!!!HOTULE!!!BANII SI LA PUSCARIE CU TINE!!!Auzi:”Deputatul de Timiș, din partea PDL face o scurtă radiografie a minusurilor bifate de actuala guvernare. Acesta explică că USL îi minte în continuare pe români şi nu vrea ca aceştia să ştie ce îi aşteaptă, însă noi avem datoria să reacționăm și să spunem adevărul”.

 9. Pentru ICCJ:Acest individ,pe nume samartinean cornel mircea,a aterizat pe aeroportul Timisoara,in postura unui habarnist,grad zero in materie de aviatie civila,militara.Dupa cateva luni de acomodare cu terminalele aeroportului,dar cu termenii nu(platforma=pista;regional=low-cost),este inconjurat de o banda de escroci(covasa,caragui,preunca,lupu,luchian,ciolan,mezin,ursu,lazar,parvanescu),exmatriculeaza toti angajatii profesionisti din aviatia civila prin diversiuni oribile,trec la spionaj,fals,atragerea de sume colosabile spre buzunarele lor,a PDL,ca in final acest textilist cu sase firme de rahat,isi da DEMISIA in 18.06.2012 ora 10:00,la porunca serviciilor secrete.Dupa 30 de luni de manageriat de profit 200%,angajatii aeroportului Timisoara trag linia saraciei:minus 2.700 ron in dreptul DIVIDENTELOR;minus in dreptul RETRIBUTIEI-1.000 ron media,NU 2.400 ron!?!;minus PRIME TRIMESTRIALE;minus PRIME SINDICAT.Concluzie:judecarea faptelor acestui ilustru manager,recuperarea daunelor,dupa caz arestarea,condamnarea deputatului PDL!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.