Dezvăluirile viceprimarului Stoia despre mafia imobiliară, catalogate de Robu drept „fumigene populiste...

Dezvăluirile viceprimarului Stoia despre mafia imobiliară, catalogate de Robu drept „fumigene populiste mediatice”. Vezi ce avertisment îi transmite

1
DISTRIBUIȚI

robu-si-stoia

După ce a anunţat că a solicitat PSD să îl schimbe din funcţie pe motiv că nu mai poate colabora cu domnia sa, edilul şef Nicolae Robu îl atacă din nou pe viceprimarul Traian Stoia. Prin intermediul unui comunicat de presă Robu susţine că Stoia face publice date din anchetele legate de şemenurile imobiliare din Timişoara.


„Cer public instituţiilor abilitate ale statului român să investigheze cu profesionalism şi bună credinţă, măcar acum, în ceasul al 12-lea, tot ce s-a întâmplat în municipiul Timişoara în toţi aceşti ani scurşi de la Revoluţie până în prezent şi le asigur, şi în continuare, de întreaga mea cooperare. Cer public, de asemenea, d-lui Viceprimar Traian Stoia, să înceteze cu dezvăluirile neavenite privitoare la aceste anchete, în încercarea de suplinire a lipsei de performanţă în exercitarea atribuţiilor ce-i revin, cu fumigene populiste mediatice care pot împieta asupra bunului mers al anchetelor. E un lucru elementar că în timpul unor anchete, comunicarea trebuie asigurată de instituţiile anchetatoare, care ele ştiu ce e de spus şi ce nu-i de spus în fiecare moment. Şi-i mai cer d-lui Viceprimar Traian Stoia să acţioneze în limitele legii şi ale prerogativelor pe care le are, şi nu discreţionar, după deviza „eu sunt legea, eu ştiu ce trebuie făcut, eu nu ascult de nimeni (n.m.: din Primărie, evident, căci altfel…)”, spune Robu. Primarul încheie apoteotic : „aduc toate asigurările timişorenilor că atâta vreme cât voi fi Primar al Timişoarei, îi voi servi NUMAI ŞI NUMAI PE EI şi că NICIUN CLAN -nici de rromi, şi nici de români (!!!) sau de alte etnii sau combinaţii de etnii- nu va jefui Timişoara aşa cum au jefuit-o din 1990 încoace!”

Viceprimarul Traian Stoia a dezvăluit, în ultimele luni, detalii despre cazuri controversate de retrocedări de clădiri istorice din Timișoara, multe dintre acestea ajungând obiectul unor anchete.

Foto: debanat.ro

1 COMENTARIU

  1. d-le primar…reinfiintati SERVICIILE DE INSPECTIE FISCALA ! pe care fosta administratie le-a desfiintat din cauza ca-si bagau nasul peste tot…sa vedeti cate stiu cei care au lucrat acolo….Stoia este mic copil pe langa ei ! si cum sa scape BODO de ei…a avut motiv cu Ordonanta lui Boc din 2010…de reducere a personalului cu 25 %…apoi a mituit in stanga si in dreapta sa nu castige nici unul procesul intentat pt disponibilizare…in afara de cei de la INSPECTIE FISCALA au castigat toti fostii angajati procesele…iar din februarie au fost reangajati…. de dosarul Heavan a-ti auzit ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.