Discurs „prezidențial” al lui Falcă: vrea o Românie în care „Ion să...

Discurs „prezidențial” al lui Falcă: vrea o Românie în care „Ion să nu se poată căsători cu Gheorghe”

0
DISTRIBUIȚI

prezidentiabilul_pdlTS015

Intrat într-un con de umbră după ce a pierdul şefia Consiliului Judeţean Timiş, preşedintele PDL Timiş Constantin Ostaficiuc a făcuta astăzi show pe scena de la Casa Adam Muller Guttenbrun din Timişoara.  După ce i-a prezentat cu umor pe Gheorghe Falcă, Cătălin Predoiu şi Alin Popoviciu, Ostaficiuc a anunţat că toţi consilierii judeţeni și cei locali au treabă sâmbătă, pentru că partidul s-a pus pe treabă, „şi atunci când noi ne punem pe treabă, se simte.  Sâmbătă să îl votăm pe cel mai bun dintre noi, ca mai apoi acesta să candideze la preşedinţia României”, a îndemnat Ostaficiuc.

Apoi, pe scenă a urcat Predoiu care a informat că vrea o Românie prosperă şi bine condusă, o relansare economică şi funcţionalitatea statului la nivel central şi local. „Voi merge până acolo unde îmi veţi spune niciun pas înapoi, acest partid va face numai paşi înainte.


Nu putem lăsa Cotroceniul din 2014 tot în mâna lor. Altfel ţara se va cufunda în şomaj, sărăcie şi în mafia roşie”. Ajuns pe scenă, Falcă a spus că „eu raportez cetăţeanul spre stat, şi nu statul spre cetăţean. Cele patru repere cetăţeanul, familia, patria ca o însumare de comunităţi şi Europa ca o sumă de naţiuni. În România se vorbeşte mult despre dreapta elitistă care este o mişcare populară. Dreapta este o mişcare populară a cetăţenilor, de aceea cetăţenii sunt importanţi. Vom face raportul între cetăţean, familie şi ceea ce trebuie făcut de către stat.  Nu vreau să ne întoarcem noi la guvernare pentru că au fost cei de la guvernare slabi”.

Pedelistul a indicat şi publicul ţintă. „Zidarii care au curajul să îşi ia viaţa în mâini, care înţeleg ce înseamnă dezvoltare economică şi un loc de muncă, ei trebuie să ne vadă pe noi cu soluţii şi să vină cu noi”. Falcă a atenţionat că în ceea ce priveşte apărarea valorilor ţării, este necesar ca „Ion să nu se poată căsători cu Gheorghe” afectând astfel familia tradiţională.  Deşi a spus că nu se va băga în dormitoarele oamenilor, primarul Aradului a atenţionat că „la noi în ţară nu pot fi acceptate căsătoriile între homosexuali”.  La eveniment au luat parte Vasile Blaga, Monica Macovei şi Traian Igaş. Votul va avea loc sâmbătă, 11 secţii de votare fiind amenajate în Timiş. Sunt aşteptaţi la vot aproximativ 8.000 de pedelişti. Șeful PDL Timiş a dat asigurări că nu există o directivă de partid şi că fiecare portocaliu va vota după cum pofteşte fie pentru Falcă, fie pentru Predoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.