Distracţie şi caritate la schimbul de haine, o operațiune reuşită. Vezi ce...

Distracţie şi caritate la schimbul de haine, o operațiune reuşită. Vezi ce au adunat oamenii cu suflet pentru semenii lor nevoiași FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-623517784">

haine (52) [1024x768]

Cea de-a doua acţiune desfăşurată sub genericul „Clothing Swap Party”, în cadrul căreia distracţia s-a îmbinat cât se poate de fericit cu latura caritabilă, a avut loc aseară, în clubul D’arc, unde buna dispoziţie a fost omniprezentă. Evenimentul pus la cale de asociaţia Sfera Timişoarei a avut parte de schimburi de haine, poveşti despre modă şi tendinţe şi a strâns obiecte vestimentare care vor ajunge la Serviciul de Ajutor Maltez. N-a lipsit nici distracţia, căci în cursul nopţii evenimentul a continuat cu un Halloween Party.

Conceptul “Clothes Swap Party” a apărut în anii ’90 în San Francisco, când mai multe fete s-au strâns într-un apartament şi au făcut schimburi de haine, între ele. Cu timpul, aceste “petreceri” au devenit obiceiuri anuale în Statele Unite ale Americii, Anglia, Olanda şi multe alte ţări. „A fost o  acţiune reuşită în care au fost implicaţi oameni cu suflet frumos, cărora le pasă şi care şi-au dedicat toată energia în această direcţie. E un proiect care merită susţinut şi încurajat“, ne-a declarat designerul timişorean Mihaela Motişan, care alături de Andreea Caradjov şi Dany Ignat au fost protagoniştii unui atelier fashion la faţa locului, în care cei interesaţi au aflat noutăţi despre tendinţele modei, despre cum ia naştere o colecţie şi în care s-au confecţionat inclusiv măşti de Halloween.

„Am avut peste 150 de participanţi la acţiunea noastră şi am strâns 50 de saci mari de haine. De această dată am avut mult mai multe donaţii decât la prima ediţie. Cei care au venit, au dat dovadă de simţ civic, mulţi au venit cu hainele special pentru a le dona. Am avut şi un moment artistic cu fetele de la Tango Timişoara, care au dansat. Ne-a bucurat faptul că am avut persoane de toate vârstele, de la fete de 14 ani până la doamne de 75 de ani.Vom reveni cu asemenea acţiuni, următoarea va avea loc în primăvara anului viitor“, ne-a declarat Mirela Olariu, din partea organizatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.