Doi paparazzi, reţinuţi după ce au lovit doi cameramani lângă localul nunţii...

Doi paparazzi, reţinuţi după ce au lovit doi cameramani lângă localul nunţii lui Tăriceanu

0
DISTRIBUIȚI

catuse

Doi paparazzi au fost reţinuţi, în această dimineaţă, în urma unor incidente în care au lovit doi cameramani, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, au declarat oficiali din Poliţie, scrie Mediafax. Incidentele au început aseară, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi angajaţi la petrecere.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.


„Poliţia s-a autosesizat după ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la faţa locului sosind şi mai multe echipe de jurnalişti, pentru a relata despre cele întâmplate”, spun sursele citate.

Ulterior, după plecarea Poliţiei, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind, din nou, poliţiştii de la Secţia 7. În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.

„Tot la Poliţie, s-a făcut şi recunoaştere din grup, după care doi dintre paparazzi au fost reţinuţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au mai spus aceleaşi surse. Potrivit Poliţiei, agresorii vor fi cercetaţi şi pentru lovire, dacă operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale. În urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasă o lucrare dentară, iar cel de la Pro TV are echimoze tot la nivelul feţei. Agresorii vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.