Doi tineri care au înşelat o femeie prin metoda „accidentul”, reţinuţi de...

Doi tineri care au înşelat o femeie prin metoda „accidentul”, reţinuţi de poliţişti. Câți bani au primit

0
DISTRIBUIȚI
 bani pp
Doi tineri de 18 şi respectiv 19 ani au fost reţinuţi vineri de poliţişti fiind bănuiţi că au înşelat o femeie de 63 de ani din Lupeni, după ce au speriat-o că fiica sa a comis un accident cu victime în străinătate, iar ei în calitate de „oficiali ai Ambasadei României” au promis că o ajută, însă au solicitat peste 18.000 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, o femeie în vârstă de 63 de ani din Lupeni a fost apelată telefonic luni de către unul dintre cei doi tineri reţinuţi.
„La telefon unul dintre suspecţi, care s-a recomandat drept „oficial al ambasadei României”, i-a relatat faptul că fiica sa comis un accident cu victime într-un stat membru U.E.


Acesta a convins partea vătămată să vireze în contul indicat de suspecţi, în mai multe tranşe, 3.000 de euro şi 3.000 de lei, cauzând un prejudiciu de 18.700 de lei. Ulterior, în urma discuţiei telefonice cu fiica sa, partea vătămată a realizat faptul că a fost înşelată şi s-a adresat poliţiştilor prin formularea unei plângeri penale”, a mai declarat Niţu.
Potrivit acestuia, în cursul zilei de joi, tânărul de 18 ani  a fost prins în flagrant de către poliţişti  la o sucursală a unei bănci din  Târgu. Bujor, judeţul Galeţi, în timp ce încerca să ridice suma de bani trimisă de victimă. Ulterior a fost identificat şi celălalt suspect de 19 ani.
 „Persoanele identificate au fost transferate la Poliţia Municipiului Lupeni în baza mandatelor de aducere emise împotriva lor, în vederea cercetărilor, iar în cursul zilei de vineri au fost emise pe numele lor ordonanţe de reţinere, cei doi urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani cu propunere de arestare preventivă”, a mai declarat Niţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.