Drum național, blocat pe un sens în zona localității Dubova din cauza...

Drum național, blocat pe un sens în zona localității Dubova din cauza unei avalanșe UPDATE Circulația a fost reluată

0
DISTRIBUIȚI

drum_inzapezit1_ziare.com

Traficul rutier pe DN 57 este blocat astăzi pe un sens la kilometrul 40 situat în perimetrul localității Dubova din cauza unei avalanșe de zăpadă și stânci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mehedinți, Ramona Nistor, pentru Agerpres.


Potrivit acesteia, în urma acestei avalanșe de zăpadă și stânci desprinse de pe versanții muntoși, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate dinspre Orșova către localitățile din Clisura Dunării.

DN 57 rămâne închis pentru traficul greu, deplasarea autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone putându-se face deviat pe traseul Orșova-Iablanița-Bozovici-Anina-Moldova Veche. „În sectorul afectat Secția de Drumuri Naționale Orșova a trimis un utilaj pentru deblocarea drumului. Drumarii vor continua să monitorizeze porțiunile de drum vulnerabile la căderi de stânci”, a precizat Ramona Nistor.

UPDATE Potrivit reprezentanților de DRDP Timișoara, sensul care a fost blocat timp de mai multe ore în această dimineață este acum circulat.

Foto: ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.