Dubstep made in Romania, cu Quba şi Joanne, pentru prima oară la...

Dubstep made in Romania, cu Quba şi Joanne, pentru prima oară la Timişoara VIDEO

10
DISTRIBUIȚI

quba2

Quba, primul producător român de dubstep care a ajuns în topul Beatport, vine în premieră absolută în Timişoara, alături de Joanne, într-un eveniment pus la cale de Electric Playground la Setup Venue, în data de 9 noiembrie. Quba, pe numele său adevărat Alexandru Gajaila, s-a născut în 16 august 1988 în Bucureşti şi şi-a început cariera muzicală ca basist într-o trupă de rock, după care a experimentat diverse compoziţioi din stilurile muzicii electronice.


Primul lui EP a apărut sub numele de ‘Inception’. Quba este primul producător de dubstep din România care ajuns în Top 100 Artists Beatport. Încă de la început, muzicianul a avut parte de o sumedenie de fani care nu ştiau că este român. Situaţia s-a rezolvat odată cu piesa „From Romania“, care a fost urmată de single-ul „Dă-ţi drumul“ realizat alături de Joanne, melodie considerată drept prima piesă electro/dubstep cu text românesc. Ieri, artistul a lansat un nou videoclip oficial la piesa „Hai că se poate“, care conţine versuri de genul „Iar ai tras linii ş-o arzi în fuste mini/Cracii tăi sunt locul unde-şi dau check in vecinii/De modă veche, eu defel/Tu ţii salamu-n braţe, eu în frigider“. Alături de Quba şi Joanne, ca şi suport local evenimentul va avea parte de prestaţiile semnate DJ Seba 1394, InterLooP by dj KuKy & Happy Flow şi Phobe1, iar biletele de intrare costă zece lei.

10 COMENTARII

  1. de fapt primul producator de dubstep din Romania care a ajuns in top pe Beatport a fost Bong acum aproape 2 ani. si a fost in top 10. next time do your research better.

    • Ai grija ce vorbesti dragule, am trecut de mult de majorat. Foarte matur din partea ta sa insulti pe cineva fara sa aduci argumente.

    • Ce distrus esti…arunci ca prostu cuvinte si habar nu ai pe ce lume esti.Mai bine iti faci majoratu in 2 ani decat sa fi un terminat de viata la 20 si ceva de ani care comenteaza aiurea peste tot 😉
      Si daca esti chiar asa curios ce varsta am eu si cei de mai sus eu 20 feary cred ca 21 😀

  2. Cred ca nu faptul ca a ajuns sau nu in topul Beatport e important la un atist, totusi..Cel putin pe mine nu ma incalzeste cu nimic faptul ca Quba asta a ajuns in topul Beatport 😐

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.