Este oficial: primăria evacuează Fundația Culturală Academică a lui Gîrboni din spațiul...

Este oficial: primăria evacuează Fundația Culturală Academică a lui Gîrboni din spațiul închiriat în Piața 700. Ce datorie are la bugetul orașului

1
DISTRIBUIȚI

 

art club 700

Fundația Culturală Academică va fi evacuată din sediul său din Piața 700, după ce Primăria Timișoara a câștigat procesul cu reprezentantul acesteia, Ioan Gîrboni, în timp record.


Viceprimarul Traian Stoia a anunţat astăzi că spaţiul va fi evacuat cu executori judecătoreşti. Stoia spune că nu are nimic cu Gârboni, dar că locația trebuie să fie liberă şi mai apoi închiriată pentru a aduce venituri la buget. Gârboni datorează primăriei nu mai puţin de 700.000 de lei, bani pe care Stoia promite că îi va obţine prin executare silită.

La începutul lunii august, Stoia anunţa că Gîrboni nu a plătit chiria pentru spaţiul pe care îl avea închiriat în Piaţa 700 pentru Fundaţia Culturală Academică, până în anul 2012. Stoia acuza la acea dată că în spaţiul respectiv au loc activităţi culturale „la bară” şi că Gîrboni trebuie să plătească chiria pe un an şi jumătate, timp în care nu a scos nicin leu de buzunar.

Foto: southwestquadrant.blogspot.com

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.