Fenechiu: “Putem discuta în Monte Carlo despre taxarea bogaţilor. În România trebuie...

Fenechiu: “Putem discuta în Monte Carlo despre taxarea bogaţilor. În România trebuie să creăm bogaţi”

1
DISTRIBUIȚI

relu fenechiu

Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, astăzi, că „despre taxarea bogaţilor se poate vorbi la Monte Carlo”, spunând că în România „trebuie creaţi bogaţi” şi trebuie încurajaţi oamenii bogaţi să vină în ţara noastră, potrivit Mediafax. Prezent, astăzi, la Sinaia, unde a participat la dezbaterea „România pentru mediul de afaceri”, organizată de Tineretul Naţional Liberal, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a spus că un stat care respectă mediul de afaceri nu este acela care pune cele mai mici taxe, ci acela care nu schimbă taxele de la un an la altul întrucât un mediu de afaceri are nevoie de predictibilitate.

Referindu-se la taxe suplimentare pentru cei care au averi mari, precum impozitul pe piscine, Relu Fenechiu a spus că, în opinia sa, România trebuie să creeze în primul rând o pătură de mijloc şi o pătură de oameni bogaţi.


„Putem discuta în Monte Carlo despre taxarea bogaţilor. În România trebuie să creăm bogaţi. Să încurajăm oamenii bogaţi să vină în România”, a afirmat Fenechiu. În acest context, el a spus că trebuie să existe „un moment T zero” de la care toţi românii să-şi poată justifica proprietăţile pe care le deţin. Proprietarii construcţiilor care nu fac parte din categoria clădirilor, precum parcările şi piscinele, ar putea fi obligaţi să achite anul viitor un impozit, extinderea bazei de impunere fiind convenită de Guvern cu Fondul Monetar Internaţional, au declarat surse oficiale.

Noul impozit ar putea fi aplicat doar acelor persoane sau firme care deţin în proprietate astfel de construcţii, nu şi persoanelor fizice care achită anual o taxă primăriei pentru folosirea unui loc de parcare.

 

1 COMENTARIU

  1. Bravooo USL,rasa de prosti romanii, au venit la putere pe lozinci anti Basescu,acum tot Basescu va fi de vina ca incepe suprataxarea luati si pielea de pe fraieri asa merita,astept cresterea taxelor la carburanti atunci bucurii la romani,hai USL<USL ;jos BASESCU;hai USL,eu nu inteleg PNL este la guvernare sau in opozitie hai USL…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.