FOCURI DE ARMĂ în aeroportul din Los Angeles. Cel puţin şapte persoane...

FOCURI DE ARMĂ în aeroportul din Los Angeles. Cel puţin şapte persoane au fost rănite, iar un agent de securitate a fost UCIS. Presupusul autor al atacului, arestat

0
DISTRIBUIȚI

lax atac

Focuri de armă au fost auzite, vineri, în aeroportul internaţional din Los Angeles, unul dintre terminale fiind evacuat, relatează CNN.


Cel puţin şapte persoane au fost rănite prin împuşcare, iar un agent de securitate a fost ucis, în timp ce presupusul autor al atacului a fost arestat.

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în incidentul armat produs vineri pe aeroportul din Los Angeles, anunţă poliţia americană, citată de CNN, însă, potrivit unor surse citate de presa americană, unul dintre răniţi, un agent de securitate, a murit din cauza rănilor suferite.

Poliţia a confirmat că presupusul autor al atacului armat produs pe aeroportul din Los Angeles a fost arestat şi este rănit, după ce a deschis focul la un punct de îmbarcare, rănind un agent al Administraţiei pentru Securitatea Transporturilor.

 Agentul rănit în incident a decedat ulterior, au declarat surse citate de CNN, însă informaţia nu a fost confirmată de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.