Fostul prefect Băcală, aproape de a fi repus în funcție. De ce...

Fostul prefect Băcală, aproape de a fi repus în funcție. De ce va sta din nou în fruntea Prefecturii doar câteva minute

1
DISTRIBUIȚI

mircea-bacala-p-4-1024x772

Fostul prefect Mircea Băcală este la un pas de a fi repus în funcţie.  După demiterea din fruntea Prefecturii Timiş odată cu venirea USL la putere, Băcală a rămas ca simplu consilier la Serviciul de Integrare Europeană din cadrul CJT.


La plecarea de la Prefectura Timiș, acesta dădea asigurări că nu va da în judecată guvernul pentru că nu i s-a recunoscut concursul pe care l-a susţinut pentru a deveni inspector guvernamental. La scurt timp după, fostul prefect s-a răzgândit şi a anunţat că va da în judecată guvernul pentu ceea ce i se cuvine. Contactat de PRESSALERT.ro, Băcală a explicat, ieri, că avocatul său l-a anunţat că recursul a fost admis, astfel că, odată ce sentinţa se va pronunţa, acesta va trebui să fie repus în funcţie preţ de câteva minute pentru a deveni apoi inspector guvernamental. Băcală nu a putut preciza data la care va avea loc acest eveniment.

 

1 COMENTARIU

  1. Ar fi normal ca odata cu Pacala sa fie repus in functie pret de cateva minute si Ostraficiuc, timp in care sa vina dl. proc. Golban sa continue ancheta la CJT. Apoi sa plece cu toti trei, adica si cu Piescele, la MANDAT. Sigur vor capata primele 29 de zile pe care le merita din plin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.