Fostul șef de la „Crimă Organizată” Traian Berbeceanu a fost primit acasă...

Fostul șef de la „Crimă Organizată” Traian Berbeceanu a fost primit acasă ca un erou, după eliberarea din arest FOTO

2
DISTRIBUIȚI

berbeceanu la deva (120)

Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba s-a întors acasă, în Deva, noaptea trecută, și a avut parte de o primire emoţionantă. A fost primit cu aplauze de zeci de susţinători şi şi-a îmbrăţişat cu lacrimi în ochi fiul de nouă ani şi soţia.

La câteva ore după ce a fost eliberat din penitenciar, Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, s-a întors acasă, în Deva. În faţa blocului în care locuieşte a fost aşteptat ore în şir de susţinători şi familie care au afişat pe un banner „Deva are nevoie de tine. Traian Berbeceanu Respect”. Devenii au rămas aici până după ora 1:30, cel mai nerăbdător fiind fiul comisarului, Bogdan, în vârstă de nouă ani, care le-a împărţit ceai şi cafea oamenilor strânşi pentru a-l întâmpina pe poliţist. Traian Berbeceanu şi-a luat în braţe după o lună băiatul şi nu şi-a putut stăpâni emoţiile când în îmbrăţişare s-a alăturat şi soţia sa în timp ce zeci de susţinători au aplaudat şi a izbucnit în lacrimi.

berbeceanu la deva (101)

Berbeceanu le-a spus celor prezenţi că are încredere în justiţie.


„Am avut parte şi noroc de un complet de judecători care a ascultat cu mare atenţie argumentele mele şi în final au luat decizia corectă. (…) Clipele petrecute departe de familie au fost cumplite, dar probabil toate lucrurile importante au un preţ şi oricât de mare ar fi acest preţ trebuie plătit. Sunt o persoan fericită şi bogată pentru că am lângă mine atâtea persoane care mă susţin. Asta nu poate să ne ia nimeni: demnitatea şi onoarea şi unitatea care este între mine şi echipa mea şi oamenii pe care i-am servit ani de zile. Cred că se va face dreptate. Am deplină încredere în justiţie”, a spus Berbeceanu. Acesta a mai adăugat că va folosi următoarele zile pentru a recupera timpul pierdut departe de familie şi că va sta la dispoziţia anchetatorilor.

Traian Berbeceanu a fost arestat în 24 octommbrie, în urma unor percheziții a DIICOT într-un dosar de evaziune fiscală. Berbeceanu este acuzat că i-a sprijinit pe membrii grupării cu informații.

berbeceanu la deva (48)

2 COMENTARII

  1. Deși se exprimă încă timid, solidaritatea n-a fost nimicită total în cei nouă ani recenți de sălbatică învrăjbire. M-am îndoit de seriozitatea probelor anti-Berbeceanu, fapt confirmat – ieri, la proces – și ce va ieși la lumină tot mai mult. Este imposibil să fii aliatul clanurilor de răufăcători fără ca oamenii (în primul rând colaboratorii) să afle. Mai mult, averea familiei Berbeceanu nu există, în timp ce mii de indivizi lipsiți de scrupule și de onoare au jefuit cu sârg, în acești mai bine de 20 de ani, spre disperarea cetățenilor onești, vrednici, obișnuiți să muncească, nu să fure.

    • lasa aluziile la Basescu,de 9 ani salbatica invrajbire bla bla,pe vremea lui Nastase 100 de case nu se anchetau decat gainarii ,cu rabdare sunt scoase la iveala lucrurile necurate,cred ca nu intelegi sistemul de justitie…Viorica Balteanu spune(M-am îndoit de seriozitatea probelor anti-Berbeceanu, fapt confirmat – ieri, la proces – și ce va ieși la lumină tot mai mult),vezi sa nu ramai indoita,procesul nu s-a terminat se judeca in libertate dar asta nu inseamna ca a scapat,oricum in capul telespectatorilor spalati pe cerebel Basescu e de vina cand cineva este arestat in Romania,sunt de acord cu voi ha ha ha :-))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.